Πατέρας Φαίης Μπακογιώργου: «Είναι απάνθρωπο – Αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι είναι ένοχοι, τότε δεν δείχνω οίκτο» (Video)

Πατέρας Φαίης Μπακογιώργου: «Είναι απάνθρωπο – Αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι είναι ένοχοι, τότε δεν δείχνω οίκτο» (Video)

«Πολλοί μάρτυρες είχαν βάλει στο κάδρο και τα υπόλοιπα δύο άτομα», ανέφερε στο Open TV o Νίκος Μπακογιώργος, με αφορμή τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης κόρης του.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρίες γροθιά στο στομάχι – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο» (Video)

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους οι τρεις συλληφθείσες

Ανέφερε δε ότι δεν του είχαν δοθεί δείγματα τέτοιας έκτασης για την κακοποίηση της κόρης του, ενώ σχετικά με τις φωτογραφίες που εμφανίζουν σημάδια κακοποίηση στο σώμα της Φαίης, σημείωσε ότι: «μου τις είχε στείλει η σπιτονοικοκυρά, μου είχε στείλει και ένα χαρτί ότι είχαν πάει στο Λαϊκό και είχαν πει ότι είναι από τροχαίο. Δεν το πίστεψα φυσικά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί και η ίδια μου έλεγε ότι είναι».

«Είπαν ότι την χτύπησαν στο Κολωνάκι. Πήγα στην Τροχαία, στην Αγίου Κωνσταντίνου. Δεν υπήρχε τίποτα», περιέγραψε ο Νίκος Μπακογιώργος, τονίζοντας ότι η κόρη του δεν του είχε αναφέρει ποτέ ότι τη χτυπούν.

Όσον αφορά για το τι αναμένει σχετικά με την τιμωρία των δραστών, δήλωσε ότι «το πρώτο είναι ότι συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου, αυτό που από την αρχή επεδίωκα. Είναι μεγάλο χτύπημα για μένα και για το άλλο μου παιδί, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για τη ζωή που αφαίρεσαν. Τώρα, όπως έριξαν στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πάθουν κι αυτές. Αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι είναι ένοχοι, πραγματικά έχουν γίνει αυτά τα πράγματα, τότε δεν δείχνω οίκτο».

«Είναι απάνθρωπο. Δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια πράγματα. Ό,τι και να γίνει, ότι και να κάνεις. Είναι παιδί. Είναι παιδί σου. Μιλάω εγώ, όχι μια μάνα, που σχίζεται και το βγάζει από μέσα της. Είναι παιδί σου. Εδώ βλέπετε άλλοι να γίνονται δολοφόνοι, να πέφτουν στα ναρκωτικά, αλλά η μάνα και ο πατέρας να είναι δίπλα τους», υπογράμμισε ο πατέρας της άτυχης Φαίης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter