Φάμελλος για το έγκλημα των Τεμπών: «Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο»

Φάμελλος για το έγκλημα των Τεμπών: «Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο»

«Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο χωρίς κομματικές παρωπίδες και μεθοδεύσεις» κάλεσε την εθνική αντιπροσωπεία ο Σωκράτης Φάμελλος από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση της πρότασης του ΚΚΕ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών.

Ο επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από όλα τα κόμματα να δεσμευτούν ότι θα συναινέσουν στις δύο προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Προανακριτικής για τη σύμβαση 717 και την τραγωδία των Τεμπών.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Τέμπη: LIVE η συζήτηση στη Βουλή για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

«Ζητούμε να συμφωνήσουμε ότι η Βουλή θα δεχτεί κάθε κοινοβουλευτικό εργαλείο για το έγκλημα και τις αφετηρίες του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ, παρά το γεγονός ότι ενέχει κινδύνους γενικότητας, όπως και αυτή του ΠΑΣΟΚ για συγκρότηση Προανακριτικής επί τη βάσει της έρευνας της ευρωπαϊκής εισαγγελίας.

Διαβάστε επίσης: Κουτσούμπας στη Βουλή: «Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών»

Κάλεσε δε τον Μ. Βορίδη να διευκρινίσει για το τι θα κάνει η ΝΔ με το προεδρείο της Εξεταστικής που θα συγκροτηθεί, αν θα είναι ανοιχτές και on camera οι εργασίες της επιτροπής, αλλά και αν θα κοπούν για άλλη μια φορά οι μάρτυρες που θα προτείνει η αντιπολίτευση, όπως έγινε με την Εξεταστική για τη λίστα Πέτσα χωρίς να κληθεί ο Πέτσας.

Διαβάστε επίσης: Εξεταστική για το έγκλημα στη Βουλή: Ένταση με το… καλημέρα μεταξύ ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter