Φατίχ Τερίμ: «Με πήρε τηλέφωνο ο Ερντογάν για να με συγχαρεί»

Φατίχ Τερίμ: «Με πήρε τηλέφωνο ο Ερντογάν για να με συγχαρεί»

Ο Φατίχ Τερίμ αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όταν γνωστοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας του 70χρονου προπονητή με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι από την απέναντι πλευρά της θάλασσας. Με το που ήρθα, ούτως ή άλλως είχα και ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί για αυτή τη κίνηση που έχει γίνει. Πολλά χρόνια έχω εξυπηρετήσει και την εθνική ομάδα, όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Όπου πηγαίνω θέλω να κερδίζω»

Η πτήση του 70χρονου προπονητή αφίχθη στην Αθήνα λίγο μετά τις 11 το πρωί. Ο Φατίχ Τερίμ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στους δημοσιογράφους, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα ο Φατίχ Τερίμ: «Όπου πηγαίνω θέλω να είμαι νικητής»

Οι πρώτες δηλώσεις του Τερίμ:

«Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο δεν κράτησε πολύ. Η ενέργεια ήταν πολύ δυνατή μεταξύ μας. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με το πλάνο που μου παρουσίασε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πάρα πολύ και αποδέχθηκα την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Θέλω να γνωρίσω την ομάδα, να δω τι ελλείψεις έχουμε και να τα βελτιώσουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καιρό να πάρει το πρωτάθλημα. Εγώ όπου και αν πηγαίνω πηγαίνω για να κερδίζω. Οι υπογραφές μου δεν είναι μόνο στο χαρτί αλλά και από την καρδιά μου. Θα έχω αυτή την συμπεριφορά για το πρωτάθλημα. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τεσσάρων ομάδων. Οι αντίπαλοι είναι ποιοτικοί. Τους σέβομαι. Εμείς σαν Παναθηναϊκός μας λείπει το πρωτάθλημα, μας λείπει η Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι πολύ ανοιχτοί. Είχαμε μια τέτοια συζήτηση με τον πρόεδρο πάνω σε αυτό. Με τον πρόεδρο είχαμε μιλήσει για έξι μήνες αλλά καταλήξαμε για 1.5 χρόνο συνεργασίας».

«Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πέρσι μέχρι τέλους πολύ δυνατά και θέλω να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε παίκτες που έχω δει πως είναι ποιοτικοί και από τον καθένα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter