Φεύγει και ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας δεν αποδέχθηκε τη νέα θέση που του προτάθηκε (γενικός αρχηγός της ομάδας) και αποχώρησε, μετά από 32 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο τμήμα.

Ο Αλβέρτης επιβεβαίωσε την είδηση με μία λακωνική δήλωση, στην οποία αποφεύγει τις αιχμές: “«Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί».

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση «σκούπα» του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπουλου απομακρύνθηκαν χθες απομακρύνθηκαν ο έτερος γενικός διευθυντής Δημήτρης Διαμαντίδης, ο προπονητής Δημήτρης Πρίφτης και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Παππάς.

Την προπονητική ευθύνη του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει στο εξής ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος επιστρέφει στο «τριφύλλι» για τέταρτη θητεία, χωρίς να υπολογίζονται τα χρόνια που φόρεσε την πράσινη φανέλα ως αθλητής.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο Πεδουλάκης θα κοουτσάρει την ομάδα ή θα προσλάβει άλλον προπονητή για τον πάγκο. Ακούγονται μεταξύ άλλων τα ονόματα του Σωτήρη Μανωλόπουλου και του Γιώργου Βόβορα, οι οποίοι εργάστηκαν στον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια.