Φίδι δάγκωσε τουρίστρια σε ξενοδοχείο στην Πάφο: Πέρασε 4 μέρες στην εντατική – Μετακινείται με αμαξίδιο (Photo)

Φίδι δάγκωσε τουρίστρια σε ξενοδοχείο στην Πάφο: Πέρασε 4 μέρες στην εντατική – Μετακινείται με αμαξίδιο (Photo)

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές της Σαμ Γουέστ από το Σίφναλ της Αγγλίας, όταν βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς, καθώς γιόρταζε τα 40ά γενέθλιά της σε διακοπές στην Κύπρο.

Η Σαμ ήταν έτοιμη να λάβει μέρος σε μια συνεδρία διαλογισμού στις 3 Απριλίου, όταν μια οχιά τη δάγκωσε στο πόδι. Έκτοτε, μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο TUI δήλωσε στο BBC ότι επικοινωνεί «απευθείας με την τουρίστρια» για να παράσχει την πλήρη υποστήριξή του.

Η Γουέστ, η οποία βρίσκεται σε διακοπές με τη σύζυγό της, Κέιτ, δήλωσε ότι περιμένει νέα από την ασφαλιστική της εταιρεία σχετικά με το πότε θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

«Έκαιγε το πόδι μου»

Όπως δήλωσε μιλώντας στο BBC, μια οχιά, μήκους 1,5 μέτρου, τη δάγκωσε μόλις ετοιμαζόταν να ξεκινήσει το μάθημα διαλογισμού στο ξενοδοχείο που διέμενε. «Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, με δάγκωσε ακριβώς πάνω από τον αριστερό μου αστράγαλο. Άρχισα να τινάζω το φίδι, φωνάζοντας ότι μόλις με είχε δαγκώσει! Το πόδι μου έκαιγε, ο πόνος ήταν ακαριαίος!» περιέγραψε.

Το προσωπικό της TUI και άλλοι έσπευσαν να βοηθήσουν, και έτσι μεταφέρθηκε αμέσως στα επείγοντα, όπου ένας γιατρός τής είπε ότι χρειαζόταν αντίδοτο στο δηλητήριο.

Μετά από τέσσερις ημέρες στην εντατική και μία ακόμη σε απλή μονάδα, η Γουέστ έλαβε εξιτήριο, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή. Δήλωσε ότι πλήρωνε 310 ευρώ τη βραδιά για ένα δωμάτιο με πρόσβαση για άτομα με αναπηρία.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως το ξενοδοχείο έχει αποκλείσει μέρος της περιοχής όπου διεξάγονταν τα μαθήματα διαλογισμού μετά το περιστατικό και έχει καλέσει δύο φορές ομάδες καταπολέμησης παρασίτων.

Διαβάστε επίσης:

WWF: Από ποια φίδια κινδυνεύουμε στην Ελλάδα – Αναλυτικές οδηγίες για περίπτωση ανάγκης

Απίστευτη κτηνωδία: Ηλικιωμένη ομολόγησε ότι πέταξε κουτάβια στα σκουπίδια – Τι ισχυρίστηκε (Video)

Δώρο Πάσχα: Πού και πώς θα το υπολογίσετε – Πότε πληρώνεται

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση πριν καν ανοίξει η εφαρμογή – Τα νέα δεδομένα

Απεργία: Ξεσηκωμός ενάντια στην ακρίβεια Μητσοτάκη – Οι συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Πειραιάς: Το χρονικό της τραγωδίας με την κατάρρευση του κτιρίου – Θρήνος για τον 31χρονο, συνελήφθη ο εργολάβος (Video)

Τσίπρας στο Συμβούλιο της Ευρώπης: «Έχω αγωνιστεί για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στα Βαλκάνια»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter