Είναι αυτό το μυστικό «παλάτι» του Πούτιν με δυο ελικοδρόμια και ιδιωτικό καταρράκτη; (Videos)

Είναι αυτό το μυστικό «παλάτι» του Πούτιν με δυο ελικοδρόμια και ιδιωτικό καταρράκτη; (Videos)

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να έχει στην κατοχή του μια καλά φυλασσόμενη κατοικία κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με τη Φινλανδία, ανέφερε τη Δευτέρα το ερευνητικό πρακτορείο Dossier Center.

Η κατοικία που φέρεται να ανήκει στον Πούτιν και βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τη Φινλανδία, στη βορειοδυτική Ρωσική Δημοκρατία της Καρέλια, διαθέτει «τρία σπίτια σύγχρονου στυλ στην όχθη του κόλπου Μαριαλάχτι, δύο ελικοδρόμια, αρκετές προβλήτες για γιοτ, ένα εκτροφείο πέστροφας και μια φάρμα με αγελάδες για την παραγωγή μαρμαρωμένου βοδινού κρέατος».

Πλάνα από μη επανδρωμένο αεροσκάφος που κατέγραψαν την εν λόγω κατοικία, με έκταση περίπου ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου, αποκαλύπτουν επίσης έναν καταρράκτη που, σύμφωνα με το Dossier Center, «κλάπηκε» από το Εθνικό Πάρκο Ladoga Skerries.

Οι δημοσιογράφοι δεν είπαν πώς κατάφεραν να καταγράψουν τις εναέριες εικόνες, σημειώνοντας μόνο ότι κατάφεραν να παρακάμψουν την 24ωρη ασφάλεια, τους αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών και την παρεμβολή του σήματος του μη επανδρωμένου αεροσκάφους για να δημιουργήσουν το βιντεοσκοπημένο ρεπορτάζ τους, το οποίο έχει ομοιότητες με τις έρευνες κατά της διαφθοράς του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι.

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι ο Πούτιν επισκέπτεται την ιδιοκτησία τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Στενοί συνεργάτες του Ρώσου ηγέτη φέρονται να έχουν δώσει εντολή για την κατασκευή της μυστικής κατοικίας, η οποία ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 10 χρόνια.

Η κατοικία αποτελεί μέρος του «δικτύου εταιρειών του επιχειρηματία και χρηματοδότη Γιούρι Κοβαλτσούκ που ασχολούνται με τις δραστηριότητες αναψυχής του προέδρου και είναι υπεύθυνες για όλη την ακίνητη περιουσία του», σύμφωνα με το Dossier.

Ένα κοντινό ξενοδοχείο ανήκει στον Kovalchuk και μια γειτονική κατοικία ανήκει στον πρώην ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ανέφερε το πρακτορείο, επικαλούμενο το μητρώο ακινήτων της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης: Στην Τουρκία ο Πούτιν στις 12 Φεβρουαρίου – Θα συναντηθεί με τον Ερντογάν

Πούτιν: Με δύο πυραύλους Patriot καταρρίφθηκε το ρωσικό αεροσκάφος με τους Ουκρανούς αιχμαλώτου

Μόσχα: Το Κίεβο κατέρριψε το αεροσκάφος με τους Ουκρανούς αιχμαλώτους -76 νεκροί (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter