«Φιλανθρωπίες» γαλάζιων βουλευτών υπό τον φόβο εκλογών

«Φιλανθρωπίες» γαλάζιων βουλευτών υπό τον φόβο εκλογών

Λίγο το πνεύμα των ημερών, η ακρίβεια, οι λογαριασμοί ρεύματος αλλά και ο… φόβος των εκλογών οδήγησε τους γαλάζιους βουλευτές σε… «φιλανθρωπίες», μοιράζοντας χρήματα, πληρώνοντας λογαριασμούς και ετοιμάζοντας γεύματα «αγάπης».

Έτσι, σύμφωνα με όσα μετάδωσε το φιλοκυβερνητικό in.gr «καρφώνοντας» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι εμφανώς αγχωμένοι, προχώρησαν σε κινήσεις που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει και ως… ψηφοθηρία, στις πλάτες των πολιτών οι οποίοι «ματώνουν» από την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα, βουλευτής της ΝΔ μοίρασε πασχαλινές κάρτες με μπλε αυγά στις οποίες μέσα έβαλε και χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, από 150 έως 300 ευρώ σε δεκάδες άπορες οικογένειες τις οποίες εντόπισαν στην περιφέρειά του οι συνεργάτες του.

Σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με το in.gr, ο Χρήστος Κέλλας τις παραμονές του Πάσχα ετοίμασε 110 γεύματα και τα μοίρασε σε άτομα που έχουν ανάγκη στην εκλογική του περιφέρεια.

Βουλευτής, ετοίμασε για 350 συνανθρώπους μας γεύματα αγάπης της ημέρες του Πάσχα. Οι άποροι συνάνθρωποι μας προέρχονταν και αυτοί αυστηρά από την εκλογική του περιφέρεια.

Άλλοι βουλευτές, πλήρωσαν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, όχι μόνον σε ψηφοφόρους τους, στις εκλογικές τους περιφέρειες, αλλά και σε εκκλησίες και σε μοναστήρια.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter