Φιλική ισοπαλία για την Εθνική κόντρα στο Βέλγιο (1-1)

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική κόντρα στο Βέλγιο (1-1)

Η Εθνική Ομάδα αισθητά βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο απέσπασε ισοπαλία από το Βέλγιο (1-1), το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης της FIFA, και προετοιμάζεται για τα τελικά του Euro.

Η «γαλανόλευκη» μπήκε καλά στο φιλικό παιχνίδι και έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 10λεπτο. Στο 3’ ο Μασούρας δεν νίκησε τον Μινιολέ όταν βρέθηκε απέναντι του και στο 10’ ο Βέλγος γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του Μπακασέτα.

Στο 14’ ο Λουκάκου βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Βλαχοδήμο, σούταρε, αλλά ο Ελληνας «άσος» αποσόβησε τον κίνδυνο.

Το σκορ άνοιξε στο 20’. Ο Παυλίδης «πούλησε» την μπάλα, ο Τ. Αζάρ την άλλαξε με τον Καράσκο, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ εκτέλεσε τον Βλαχοδήμο για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 36’. Ο Ντοκού σέντραρε από δεξιά, ο Λουκάκου άφησε με ωραία προσποίηση για τον Τ. Αζάρ ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση και η μπάλα «κατέληξε» στη δεξιά κάθετη δοκό του Βλαχοδήμου

Στο 61’ ο Μασούρας βρέθηκε πάλι φάτσα με τον Μινιολέ και πάλι δεν τον νίκησε.

Η Εθνική ισοφάρισε στο 66’. Ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Τζαβέλας πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε (1-1).

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ (90’ Σελς), Αλντερβάιρελντ (82’ Τίλεμανς), Ντεναγιέ, Μπογιατά, Μενιέ, Ντεντόνκερ, Πρατ, Τ. Αζάρ (74’ Τσαντλί), Ντοκού (46’ Μέρτενς), Λουκάκου (46’ Μπατσουαγί), Καράσκο (74’ Καστάνιε).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (81’ Σάλιακας), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (60’ Πέλκας), Μπουχαλάκης (69’ Ζέκα), Γαλανόπουλος (69’ Σιώπης), Γιαννούλης, Μπακασέτας (81’ Μάνταλος), Μασούρας, Παυλίδης (60’ Πέλκας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter