Φιλική νίκη για Παναθηναϊκό (2-0) επί της Πετρολούλ – Ξεχώρισε ο Τζούρισιτς

Φιλική νίκη για Παναθηναϊκό (2-0) επί της Πετρολούλ – Ξεχώρισε ο Τζούρισιτς

Με ηγέτη τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Φίλιπ Τζούρισιτς, ο θεαματικός κατά διαστήματα Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τη ρουμανική Πετρολούλ Πλοέστι και έδειξε βελτιωμένος σε πολλούς τομείς.

Τα γκολ για τους πράσινους πέτυχαν οι Βέρμπιτς (23’) και Βαγιαννίδης (76’), ενώ είχαν και τρία δοκάρια με τους Γερεμέγεφ (15’), Τζούρισιτς (15’) και Μπιλάλ (72’).

«Σίγουρα ήταν στο πλάνο μας να δώσουμε περισσότερο χρόνο σε κάποιους παίκτες που έρχονται από τραυματισμούς ή σε κάποιους νέους. Αύριο θα έχουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι που θα είναι στο ίδιο μοτίβο», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Τριφυλλιού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε: «Γενικά είμαι ικανοποιημένος. Το φιλικό δεν προσφέρεται για το αποτέλεσμα αλλά για να δούμε πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις. Με τον τρόπο που κάνουμε τα ματς, δεν μειώνουμε τον ρυθμό των προπονήσεων. Είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε χρόνο ακόμη και με ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό η συμπεριφορά των παικτών».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (63’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (63’ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (70’ Κάτρης) , Μάγκνουσον (63’ Φίκαϊ), Μλαντένοβιτς (63’ Χουάνκαρ), Τσόκαϊ (63’ Ζέκα), Τσέριν (45’ Τρουιγέ), Τζούρισιτς (46’ Φρόκου, 70’ Κλέινχεϊσλερ), Παλάσιος (63’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (70’ Μπιλάλ), Βέρμπιτς (63’ Καλοσκάμης).

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ: Ζίμα, Ντούα (60’ Χάνκα), Παπ, Γκαρούτι, Τίκου, Ντιομάντε (80’ Κονσταντινέσκου), Τζέφερσεν, Μούσι (66’ Ραντουλέσκου), Τζάιρ, Γκρόζαφ (46’ Ταβάρες), Πέτροβιτς (84’ Ραντουκάν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter