Φιλόξενος ο ΣΚΑΪ: Μετά τον Άδωνη ο Θάνος Πλεύρης διαψεύδει την πραγματικότητα

Φιλόξενος ο ΣΚΑΪ: Μετά τον Άδωνη  ο Θάνος Πλεύρης διαψεύδει την πραγματικότητα
Φωτογραφία Αρχείου

Σε ετοιμότητα δηλώνει ο Θάνος Πλεύρης, αφού πρωινιάτικα ο Άδωνης Γεωργιάδης μας είπε πόσο καλά τα πέτυχε η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της πανδημίας και πως δεν μπορεί να σκεφτεί τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Αυτά όλα με πάνω από 17.000 νεκρούς από την πανδημία. Αμέσως μετά την σκυτάλη πήρε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης για να πλέξει το εγκώμιο της κυβέρνησης και να διαψεύσει την πραγματικότητα.

Εννοείται πως ο Θάνος Πλεύρης δεν βλέπει κανένα πρόβλημα στα νοσοκομεία και πως δεν ισχύουν οι καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

«Δεν υπάρχει κανένα νοσοκομείο της ελληνικής επικράτειας που να έχει πρόβλημα με το οξυγόνο. Δεν υπάρχει κανένας συμπολίτης μας που να νοσηλεύεται και να βρίσκεται σε λίστα αναμονής για οξυγόνο. Όλα τα νοσοκομεία, σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες, έχουν το οξυγόνο που χρειάζονται. Δεν υπάρχει έλλειψη αναπνευστήρα σε κανένα νοσοκομείο. Το πρόβλημα είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, σε κάποια νοσοκομεία, μπορεί να μην υπάρχει κενή κλίνη ΜΕΘ. Τότε ο ασθενής διασωληνώνεται εκτός ΜΕΘ με τους όρους, όμως, που επιτάσσει η ιατρική επιστήμη και διακομίζεται αμέσως μόλις αδειάσει κάποια κατειλημμένη κλίνη. Κανένας, όμως, δεν έχει πρόβλημα οξυγόνου».

Αυτά είπε στην φιλόξενη για την κυβέρνηση συχνότητα του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο Θάνος Πλεύρης διαψεύδοντας 100άδες υγειονομικούς, νοσηλευτές, γιατρούς και επιστήμονες.

Αλλά ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε ετοιμότητα για την μετάλλαξη Όμικρον. Ναι την ίδια στιγμή που όλες οι χώρες παίρνουν μέτρα, εμείς απλά, μάλλον τα καθυστερούμε… δηλώνοντας ετοιμότητα και περιμένοντας τα αποτελέσματα των μέτρων σε ισχύ.

Εξάλλου στην ίδια συχνότητα ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε πει γελώντας νωρίτερα πως και η Ευρώπη να μπει σε lockdown, εμείς θα είμαστε ανοικτοί.

Συνέχισε βέβαια ο Θάνος Πλεύρης να καλεί προς εμβολιασμό τους πολίτες, επιμένοντας έμμεσα στην προσωπική ευθύνη των πολιτών, αλλά αναρωτιέται ο κάθε πολίτης πόσο ακόμα θα συνεχίζουν να φτιασιδώνουν την πραγματικότητα και να διαψεύδουν αυτά που ζουν καθημερινά οι Έλληνες…

Γιατί τα νοσοκομεία είναι πλάι μας, όλο και κάποιος έχει τη δική του ιστορία ή ενός γνωστού του…

Τα σχολεία είναι πλάι μας…

Όσο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ακόμα και από τα ΙΧ τα βλέπεις γεμάτα…

Αλλά προφανώς, μας απατούν τα μάτια και τα αυτιά μας…

Διαβάστε επίσης: 

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): Διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ περιμένουν το θάνατο – Εξαντλημένο το προσωπικό

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter