Φλέρτ με τους ακροδεξιούς από τον Ανδρέα Λοβέρδο!

Φλέρτ με τους ακροδεξιούς από τον Ανδρέα Λοβέρδο!

Η διολίσθηση του υποψηφίου του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου συνεχίζεται αφού πλέον απευθύνεται και στο ακροδεξιό ακροατήριο που ενδέχεται να μένει δυσαρεστημένο από τα κόμματα που καλύπτουν το γκρίζο φάσμα των πολιτικών προτιμήσεων.

Το φλερτ είναι συνεχές με τον Ανδρέα Λοβέρδο να θέλει να ξεχάσει πως ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα μιλούσε ούτε με Άδωνη Γεωργιάδη, ούτε με Μάκη Βορίδη, ούτε με Θάνο Πλεύρη, ούτε με ακροδεξιά σταγονίδια…

Με μια ακόμα ανάρτησή του, που δεν θυμίζει σε τίποτα από τη λογική του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου έρχεται να κλείσει το μάτι στους «μακεδονομάχους», αφού επισημαίνει το όχι του στη Συμφωνία του ΠΑΣΟΚ, ανακατεύοντας και μια υποτιθέμενη «εθνική» θέση περί Τουρκίας.

Γράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Twitter:

«Εγώ στη Συμφωνία των Πρεσπών είπα όχι. Είμαστε βέβαιοι ότι η Συμφωνία δεν θα είναι πρότυπο λύσης στα ελληνοτουρκικά για μία τριάδα κομμάτων που ακούει στο όνομα Τσίπρας, Βαρουφάκης και κάποιοι από εμάς; Το καταθέτω ως πολιτικό κριτήριο και δίλημμα επιλογής #Κιλκις #Andreas»

Σημειώνεται πως λόγω του σκανδάλου Novartis και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Λοβέρδος πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τη Νέα Δημοκρατία ενώ οι ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές αλλά και το ενδεχόμενο μια πιθανής συγκυβέρνησης τον σπρώχνουν όλο και περισσότερο στην αγκαλιά της συντηρητικής παράταξης.

Εξάλλου όπως ο ίδιος είχε κάνει σαφές προ ημερών, αποκλείει οποιαδήποτε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που δείχνει και τις ουσιαστικές σκέψεις του για την πορεία της χώρας, σε ευθεία αντίθεση με την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που χρησιμοποιεί ως κράχτη της υποψηφιότητάς του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter