Γαλάζια άτακτη υποχώρηση της «Ομάδας Αλήθειας» μετά τα εξώδικα Παρασκευόπουλου

Γαλάζια άτακτη υποχώρηση της «Ομάδας Αλήθειας» μετά τα εξώδικα Παρασκευόπουλου

Η έκφραση «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» επιβεβαιώνεται πλήρως στην περίπτωση της ολικής υποχώρησης της Ομάδας Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας μετά την προαναγγελία του Νίκου Παρασκευόπουλου για εξώδικα.

Τα εξώδικα αφορούν όσους ισχυρίστηκαν ότι ο βιαστής των Πετραλώνων αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου αφού ο νόμος είχε πάψει να ισχύει από το 2017 ενώ η αποφυλάκιση έγινε επί Νέας Δημοκρατίας το 2020.

Έτσι η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ και ο προπαγνανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη έμεινε με το ψέμα στο χέρι και κατέβασε την συκοφαντική ανάρτηση. Το μήνυμα «Page not found», εμφανιζόταν αρχικά σε όσους επιχειρούσαν αν δουν την ανάρτηση. Ανάλογη τύχη είχε και το σχετικό μήνυμα στο Twitter το οποίο ανέφερε «This Tweet is unavailable».

Σημειώνεται πως στο συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμα – το οποίο αποσύρθηκε χωρίς καμία δικαιολογία – αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι «ο 35χρονος δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστρια στα Πετράλωνα είχε καταδικαστεί για βιασμό, αλλά αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου».

Η ολοκλήρωση της… κυβίστησης

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Τρίτης, η «Ομάδα Αλήθειας» προχώρησε στην εξής ανάρτηση, μετά τον σάλο: «Κάναμε λάθος και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Αν δεν το αναγνωρίζαμε, θα ήμασταν ίδιοι με τους άλλους. Δεν είμαστε».

«Δεν είχε αποφυλακιστεί με το “νόμο Παρασκευόπουλου” ο βιαστής των Πετραλώνων», ανέφερε η «γαλάζια» προπαγανδιστική ομάδα, συμπληρώνοντας πως: «Ως Ομάδα Αλήθειας, κατεβάσαμε την χτεσινή μας ανάρτηση η οποία δεν ήταν δική μας αποκάλυψη αλλά είχε αναπαραχθεί από τα περισσότερα ειδησεογραφικά site», δίχως να αναφερθεί στα εξώδικα του Νίκου Παρασκευόπουλου, τα οποία οδήγησαν στις επανορθώσεις της «Ομάδας Αλήθειας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter