Γάμος ομοφύλων: Ομοφοβικό παραλήρημα Στίγκα στη Βουλή

Γάμος ομοφύλων: Ομοφοβικό παραλήρημα Στίγκα στη Βουλή
Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας

Παραληρηματικά διατύπωσε την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, χρησιμοποιώντας άθλιες εκφράσεις, όπως είπε και η προεδρία της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών ανέφερε ότι «τα παιδιά των ομοφυλοφίλων δεν είναι φυσιολογικά παιδιά», συμπληρώνοντας την εξής αθλιότητα «είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε, αντί να μας σπρώχνουν».

Μάλιστα, μετά από τις ανεπίτρεπτες αυτές εκφράσεις υπήρχαν αντιδράσεις με αποτέλεσμα την ομιλία του Βασίλη Στίγκα να την διακόψει ο πρόεδρος της Βουλής, ζητώντας να ανακληθεί αυτή η πρόταση.

Ομως, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών δεν σταμάτησε να λέει αθλιότητες, καθώς επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς το «τρανς κόμμα». Οι αντιδράσεις από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να είναι έντονες.

Οσον αφορά το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε ότι «δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη, που να δείχνει τις συνέπειες στην ψυχολογία των παιδιών», όταν μεγαλώνουν σε ζευγάρι ομοφυλοφίλων.

Ως προς την πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι ο Μητσοτάκης εξαπάτησε τους πολίτες, καθώς το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν ήταν στις προεκλογικές δεσμεύσεις.

Μάλιστα, την στιγμή που ανέπτυξε όλες τις απόψεις που στοχοποιούν τους ανθρώπους με διαφορετική σεξουαλικότητα, κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο για ομοφοβικό λόγο.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις από τα ακροδεξιά κόμματα, που πατούν σε ένα ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να παράξουν πολιτική υπεραξία.

Διαβάστε επίσης

Διπλή σύγκρουση Μητσοτάκη με Ιερώνυμο και Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας – Το παρασκήνιο και τα «γαλλικά»

Εκκλησία: Κλείνοντας τα μάτια στην εξέλιξη

Κουτσούμπας: Γάμος ομόφυλων σημαίνει κατάργηση της πατρότητας και μητρότητας (Video)

Θάνος Πλεύρης: Δεν είναι «ανθρώπινο δικαίωμα» ο γάμος ομοφύλων (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter