Γιακουμάκης: Από τα… αζήτητα της Σούπερ Λίγκας υποψήφιος για την Πρέμιερ Λιγκ

Γιακουμάκης: Από τα… αζήτητα της Σούπερ Λίγκας υποψήφιος για την Πρέμιερ Λιγκ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στην ουσία ήταν στα… αζήτητα της Σούπερ Λίγκας. Δεν μπόρεσε να βρει μόνιμη θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ και του ΟΦΗ και γι’ αυτό τον Μάρτιο του 2020 δόθηκε δανεικός στην Γκούρνικ Ζάμπζε. Πέρυσι τον Αύγουστο αποκτήθηκε από την Φένλο για 200.000 ευρώ με διετές συμβόλαιο. Και στον πρώτο αγώνα του ολλανδικού πρωταθλήματος σκόραρε χατ-τρικ εναντίον της Έμμεν. Από τότε συνεχίζει ακάθεκτος στην Eredivisie, σε 26 παιχνίδια μετράει 24 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Η συχνή επαφή με τα δίκτυα του άνοιξε και την πόρτα της Εθνικής Ομάδας, ενώ τον παρακολουθούν και δεκάδες σκάουτερ.

Η καριέρα του Ελληνα φορ, ο οποίος γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1994 στο Ηράκλειο Κρήτης, βρίσκεται στα καλύτερα της. Ηδη τον έχει προσεγγίσει η Νόριτς, ενώ ενδιαφέρον από το Νησί έχει εκδηλωθεί από την Μπράιτον και την Σαουθάμπτον. Τα ποσά που ακούγονται είναι «τρελά» για Ελληνα επιθετικό. Οι αγγλικές ομάδες είναι διατεθειμένες να δαπανήσουν πάνω από 10 εκατ. ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στα μέσα Μαρτίου το World Soccer, το μακροβιότερο ποδοσφαιρικό περιοδικό στον κόσμο (κυκλοφορεί από το 1960), είχε αφιέρωμα στον Γιώργο Γιακουμάκη, ενώ το όνομα του διεθνή στράικερ ήταν και στο εξώφυλλο του τεύχους.

Γιώργος Γιακουμάκης: «Η μηχανή γκολ της Eredivisie που ήρθε από το πουθενά», ήταν ο τίτλος του άρθρου, ενώ μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει. Εάν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς δεν αποκλείεται να καταρρίψει το ρεκόρ του φορ της PSV, Κόεν Ντίλεν, ο οποίος σημείωσε 43 γκολ στην σεζόν 1956/57».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter