Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του – Πότε κάνει πρεμιέρα (Video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του – Πότε κάνει πρεμιέρα (Video)

«Giannis: The Marvelous Journey» αυτός θα είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Amazon θα προβληθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2024.

Το ντοκιμαντέρ θα περιγράφει λεπτομερώς την άνοδο του Greak Freak στην κορυφή του ΝΒΑ, από το ξεκίνημα στα Σεπόλια μέχρι να βγει δύο φορές πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του μπάσκετ παγκοσμίως.

Η ταινία είναι ένα οικείο πορτρέτο ενός παγκόσμιου σούπερ σταρ και ενός από τους πιο κυρίαρχους παίκτες του ΝΒΑ, δύο φορές MVP του πρωταθλήματος, ο οποίος οδήγησε τους Milwaukee Bucks σε ένα πρωτάθλημα το 2021.

Η πορεία του ξεκίνησε στους δρόμους της Αθήνας, όπου μεγάλωσε μαζί με τρία αδέλφια, από γονείς που είχαν μεταναστεύσει από τη Νιγηρία σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Όπως αφηγείται το ντοκιμαντέρ, μια μέρα σε ένα ίντερνετ καφέ, ο νεαρός Γιάννης μαγεύτηκε από εικόνες αστέρων του ΝΒΑ και λίγο αργότερα πήρε στα χέρια του μια μπάλα μπάσκετ.

Αυτή ήταν η αρχή ενός επικού ταξιδιού, ενίοτε εμπνευσμένο, σπαρακτικό και θριαμβευτικό, που τελικά τον οδήγησε στην υιοθετημένη του πατρίδα, το Μιλγουόκι, όπου αναδείχθηκε ως «The Greek Freak», ένας σούπερ σταρ που ξεπερνά τα συμβατικά όρια, μεταμορφώνοντας το παιχνίδι με την αθλητικότητα και την ευελιξία του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη μνήμη της απώλειας που υπέστη στην πορεία για να πρωτοστατήσει σε μια επίδραση πολύ πέρα από το γήπεδο.

Στο ντοκιμαντέρ θα προβληθούν συνεντεύξεις με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τη μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο, τα αδέλφια του Θανάση, ο οποίος παίζει επίσης στους Μιλγουόκι Μπακς, τον Κώστα και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, καθώς και την γυναίκα του, Μαρία Ριντλσπρίγκερ.

Συμμετέχουν επίσης ο Hall of Fame παίκτης του NBA Jason Kidd, ο Khris Middleton, ο Jrue Holiday, ο Kenny Smith, ο Vin Baker και ο εμβληματικός αθλητικογράφος Ernie Johnson.

 

Διαβάστε επίσης:

Κορμί λαμπάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι ευχήθηκε στους φανς για τις γιορτές

Περιοδικό «αγιοποίησε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter