Γιώργος Φραγγίδης στο documentonews.gr: «Υποκρισία, ψεύδη, αστείες δικαιολογίες και μικροπρέπεια»

Γιώργος Φραγγίδης στο documentonews.gr: «Υποκρισία, ψεύδη, αστείες δικαιολογίες και μικροπρέπεια»

Ο Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής νομού Κιλκίς με το ΚΙΝΑΛ μίλησε στο documentonews.gr και ανέφερε πως η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη «επιβεβαίωσε και ενίσχυσε την άποψη πως η ΝΔ και ο ίδιος αντιμετωπίζουν μια επικίνδυνη και αποτροπιαστική ενέργεια παράνομων, οργανωμένων και αδιαφανών μηχανισμών να παρακολουθούν το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη, με υποκρισία, ψεύδη, αστείες δικαιολογίες και με μικροπρέπεια ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής και ηθικής αξιοπρέπειας».  

Ο ίδιος, μάλιστα, αναρωτήθηκε «πως οι Έλληνες πολίτες να εμπιστεύονται έναν πρωθυπουργό για την εγγύηση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων, τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτικού συστήματος, για τη διαφάνεια παντού και στο τέλος για την ίδια τη Δημοκρατία, όταν δηλώνει πως έχει άγνοια για ενέργεια καταπάτησης αυτών;»

Ενώ συμπληρώνοντας ανέφερε ότι «όσο και αν προσπαθούν η ΝΔ και ο πρωθυπουργός να υποβαθμίσουν τα γεγονότα, η αλήθεια θα λάμψει και οι πολιτικές και ηθικές τους ευθύνες θα γίνουν γνωστές στον ελληνικό λαό».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση: 

Ο πρωθυπουργός με τη δήλωση του επιβεβαίωσε και ενίσχυσε την άποψη πως η ΝΔ και ο ίδιος αντιμετωπίζουν μια επικίνδυνη και αποτροπιαστική ενέργεια παράνομων, οργανωμένων και αδιαφανών μηχανισμών να παρακολουθούν το κινητό του προέδρου του τρίτου κόμματος της Βουλής, Νίκου Ανδρουλάκη, με υποκρισία, ψεύδη, αστείες δικαιολογίες και με μικροπρέπεια ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής και ηθικής αξιοπρέπειας. 

Ο κος Μητσοτάκης που προΐσταται της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δήλωσε πως δε γνώριζε για την παρακολούθηση επί τρίμηνο του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη. Θεώρησε νόμιμη αυτή την ενέργεια χωρίς να μας πει το γιατί και από ποιον ζητήθηκε η παρακολούθηση αυτή.

Αλήθεια πως οι Έλληνες πολίτες να εμπιστεύονται έναν πρωθυπουργό για την εγγύηση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων, τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτικού συστήματος, για τη διαφάνεια παντού και στο τέλος για την ίδια τη Δημοκρατία, όταν δηλώνει πως έχει άγνοια για ενέργεια καταπάτησης αυτών; 

Όσο και αν προσπαθούν η ΝΔ και ο πρωθυπουργός να υποβαθμίσουν τα γεγονότα, η αλήθεια θα λάμψει και οι πολιτικές και ηθικές τους ευθύνες θα γίνουν γνωστές στον ελληνικό λαό. 

Όλοι μας κρινόμαστε από τη πρακτική και τις πράξεις μας και ο κος Μητσοτάκης με βάση αυτά κρίνεται κατώτερος των περιστάσεων. Είναι υπέρτατη η αξία της Δημοκρατίας και καμία έκπτωση της δεν δικαιολογείται και δεν γίνεται ανεκτή.

Διαβάστε επίσης: Ο Ευάγγελος Αντώναρος στο documentonews.gr: Αρχηγός όλου αυτού του εγχειρήματος ήταν και είναι ο Μητσοτάκης

Διαβάστε επίσης: Σμέρος για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter