Γιώργος Κύρτσος: Ο Άρειος Πάγος να καλύψει τα κενά του Κράτους Δικαίου – Τα υπόλοιπα είναι Όρμπαν και Κόλλιας

Γιώργος Κύρτσος: Ο Άρειος Πάγος να καλύψει τα κενά του Κράτους Δικαίου – Τα υπόλοιπα είναι Όρμπαν και Κόλλιας
Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Την προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να απαντήσει στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου μέσω του… Αρείου Πάγου σχολιάζει με ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ» το μόνο που πρέπει να κάνει ο Άρειος Πάγος είναι να καλύψει τα κενά που αφορούν το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα και επισημαίνονται αναλυτικά στο ψήφισμα.

Και σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Τα υπόλοιπα είναι από Όρμπαν μέχρι… Κόλλια.»

Διαβάστε επίσης: Άρειος Πάγος: Συγκαλούν ολομέλεια για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Ο μόνος τρόπος που πρέπει να ασχοληθούν στον Άρειο Πάγο με το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι να καλύψουν τα κενά που αφορούν το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.
Επισημαίνονται αναλυτικά στο ψήφισμα,που περιλαμβάνει και τους κοριούς που μου βάλανε.
Τα υπόλοιπα είναι από Ορμπαν μέχρι… Κόλλια*.
Ας ψάξουν τον Σαρτζετάκη μέσα τους.
Σήμερα το κράτος-παρακράτος είναι ισχυρό και… εκσυγχρονισμένο.

Σημείωση:

*Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας ήταν Έλληνας ανώτατος δικαστικός λειτουργός που διετέλεσε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το 1962 έως τον Ιανουάριο του 1968, καθώς και  πρώτος πρωθυπουργός της Χούντας. Ήταν γνωστός για τις άριστες σχέσεις του με τα Ανάκτορα, αλλά και την αντικομμουνιστική πτέρυγα της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως και για τις παρεμβάσεις του στο έργο του ανακριτή Χρήστου Σαρτζετάκη στην υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963, που σκοπό είχαν να προστατεύσουν από διώξεις τους αξιωματικούς της Χωροφυλακής που είχαν αναμειχθεί στην υπόθεση, κυρίως τον στρατηγό Κωνσταντίνο Μήτσου.

Διαβάστε επίσης: 

Harvard από το… Κιλκίς» τα ιδιωτικά ΑΕΙ του Μητσοτάκη – Ο Περικλής Γκόγκας διαλύει το κυβερνητικό αφήγημα (Video)

Η φυγή των baby boomers και η µαύρη τρύπα στην αγορά εργασίας – Σε μία χώρα που γερνάει

Αγρότες: Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια Λάρισας – «Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ για την Αθήνα

Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Στις χώρες σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή;» (Video)

Ο Μητσοτάκης μοιράζει υποσχέσεις και δεν δίνει λογαριασμό!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter