Γιώργος Κύρτσος: Χειρότερα δεν γίνεται!

Γιώργος Κύρτσος: Χειρότερα δεν γίνεται!

Στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσον αφορά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία και την παρακολούθηση του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ αναφέρεται σε ανάρτησή του στο «Χ» ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Σημειώνει ότι επικεφαλής της ΕΥΠ είναι πλέον ο πρωθυπουργός και η σχετική εποπτεία είχε δοθεί στον ανιψιό του και διευθυντή του ραφείου του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Την περίπτωσή μου θα την καταλάβουν όλοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Με διέγραψαν από τη ΝΔ στα μέσα Φεβρουαρίου 2022. 3 ημέρες αργότερα η ΕΥΠ με χαρακτήρισε επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια και άρχισε την παρακολούθηση των τηλεφώνων μου μέχρι τον Οκτ. του 2022. Είχε προηγηθεί το πέρασμα της αρμοδιότητας για την ΕΥΠ στον πρωθυπουργό και η ανάθεση της σχετικής εποπτείας στον ανηψιό του, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού. Τον Δεκέμβριο του 2022 απευθύνθηκα στην ΑΔΑΕ, η οποία έκανε έλεγχο στον πάροχο και τεκμηρίωσε την παρακολούθηση των τηλεφώνων μου. Ο Ντογιάκος προσπάθησε να αποτρέψει τον έλεγχο της ΑΔΑΕ. Στη συνέχεια αντί να στραφούν κατά των «κοριών» που με παρακολουθούσαν με εντολή Μαξίμου, στράφηκαν κατά του Ράμμου, προέδρου της ΑΔΑΕ, για.. υπέρβαση αρμοδιοτήτων. Επιπλέον άλλαξαν και το ΔΣ της ΑΔΑΕ για να περιορίσουν τον ζήλο της.. Με νομοθετικές ρυθμίσεις εξαφάνισαν τις γραπτές εισηγήσεις της ΕΥΠ για την παρακολούθηση «υπόπτων», αφαίρεσαν από τους τελευταίους το δικαίωμα στην ενημέρωση για το αποτέλεσμα των σε βάρος τους ερευνών. Χειρότερα δεν γίνεται!

Διαβάστε επίσης: 

Ανάλγητη κυβέρνηση θυμήθηκε εκστρατεία κατά του κορονοϊού στα τέλη Ιανουαρίου!

Προσωπική ήττα Μητσοτάκη η μη κομματική πειθαρχία στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Χαστούκι» από IPI: «Απόπειρα λογοκρισίας» το πρόστιμο στο Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter