Ανάλγητη κυβέρνηση θυμήθηκε εκστρατεία κατά του κορονοϊού στα τέλη Ιανουαρίου!

Ανάλγητη κυβέρνηση θυμήθηκε εκστρατεία κατά του κορονοϊού στα τέλη Ιανουαρίου!

Στην κυριολεξία μας δουλεύουν ή στην καλύτερη περίπτωση γι αυτούς ο «νέος» υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης «διορθώνει» την πολιτική του προκατόχου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα: Την έξαρση του κορονοϊού. Και όταν λέμε «έξαρση» σημαίνει πίεση τεράστια στα Νοσοκομεία, θάνατοι και διασωληνώσεις!

Μιλάμε αυτή τη στιγμή για πάνω από 50 θανάτους την εβδομάδα. Εξάλλου ακόμα και οι αριθμοί δεν είναι ακριβείς! Στις 11 Ιανουαρίου το Mega έδινε εκτόξευση των θανάτων που πλησίαζαν τους 100!!

«Κορονοϊός: «Εκτοξεύτηκαν» οι θάνατοι – 93 θάνατοι & 78 διασωληνωμένοι» έγραφε και όλα αυτά σε ένα ΕΣΥ υπό διάλυση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού θέλει να τα δώσει σε ιδιώτες!

Μπορεί και κάτι χειρότερο να συμβαίνει με τη χώρα να πηγαίνει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και με το μυαλό τους απλά να θέλει να τα δώσουν όλα στους ιδιώτες. Όπως και να ΄χει η ευθύνη είναι συνολική.

Μιλώντας στο OPEN (17/1/2024) ο Άδωνης Γεωργιάδης ανακοίνωσε νέο σποτ για την πανδημία κορονοϊού ενώ εδώ και μήνες τώρα οι επιστήμονες προειδοποιούν και τα στοιχεία από τα νοσοκομεία είναι απογοητευτικά. Ο ίδιος ωστόσο δεν θεωρεί ανησυχητικό τον αριθμό των νεκρών. Οι δηλώσεις του στο video που ακολουθεί, από το 5:30..

Κάπου 50-70 νεκροί την εβδομάδα εδώ και μήνες με τα νοσοκομεία να μην μπορούν να καλύψουν τις αναγκαίες θέσεις, με την υποδομή να υπολείπεται των αναγκών και τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση να αλληθωρίζει συνέχεια θέλοντας να δώσει τα πάντα στον ιδιωτικό τομέα.

Από τον Σεπτέμβριο  του 2023 έπρεπε να είχε χαραχτεί μια εκστρατεία ενόψει του χειμώνα για να αντιμετωπίσει όχι μόνον τον κορονοϊό αλλά και τη γρίπη και τις εποχικές λοιμώξεις.

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Στο όριό του το ΕΣΥ – Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων, πληρότητα σε νοσοκομειακές κλίνες

Αντίθετα με πλήρη ευθύνη συνολικά της κυβέρνησης το υπουργείο Υγείας φρόντισε να συρρικνώσει τους εμβολιασμούς  καθιερώνοντας μόνον δύο ημέρες την εβδομάδα σε ορισμένα κέντρα υγείας. Με απλά λόγια ήταν πολιτική τους απόφαση να μη γίνουν εμβολιασμοί φέτος ενώ όλοι χτύπαγαν τα καμπανάκια κινδύνου!

Ταυτόχρονα δεν έγινε καμία προσπάθεια, ήταν σαφές πως όλα τα είχαν υποβαθμίσει όπως και τον κίνδυνο της πανδημίας, ώστε να εμβολιαστεί και πάλι με «αναμνηστική δόση» το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, ή τουλάχιστον οι κατηγορίες και οι ηλικίες που διέρχονταν κίνδυνο.

Αντίθετα, ουδείς ενδιαφέρθηκε και αν ήθελε και θέλει τώρα να κλείσει βρίσκει ημερομηνία εμβολιασμού μετά από δύο εβδομάδες.

Υπολογίστε σε αυτό άλλες δύο εβδομάδες για την ανοσία. Αυτό σημαίνει πως για να δημιουργηθεί τείχος προστασίας θα φτάσει η Άνοιξη ή και το καλοκαίρι, αφού για κάποιον που θα κλείσει τώρα θα αποκτήσει ανοσία σε ένα μήνα!

Είναι ευθύνη του πρώην υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη;

Τα θέματα Υγείας που αφορούν το σύνολο του πληθυσμού και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πανδημία, δεν αφορούν μόνον το υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα όταν τα μηνύματα, τα άρθρα και οι αριθμοί δείχνουν πως η εικόνα ήταν σαφής.

Τελικά πάμε στο άγνωστο ή δεν ενδιαφέρονται καν για τις απώλειες παρά μόνον για το φαίνεστε;

Την υποβάθμισαν; Μάλλον όχι!

Απλά ίσως είχαν άλλες δουλείες ως προτεραιότητα!

Διαβάστε επίσης:

Προσωπική ήττα Μητσοτάκη η μη κομματική πειθαρχία στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Έκρηξη έξω από ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά (Video)

Κορονοϊός: Κατόπιν εορτής ενημέρωση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη την Τετάρτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter