Υπόθεση Τράγκα: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη Μαρία Καρρά

Υπόθεση Τράγκα: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη Μαρία Καρρά

Ποινική δίωξη για υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες κατά το χρονικό διάστημα από το 2012 έως το 2015 αλλά και για μη υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες από το 2016 έως το 2019, ασκήθηκε σε βάρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ειδικότερα η Μ. Καρρά είναι πλέον αντιμέτωπη με δύο κακουργήματα και αναμένεται να κληθεί σύντομα να δώσει εξηγήσεις σε ανακριτή για αδικήματα που αφορούν την περιουσιακή της κατάσταση.

Η ποινική δίωξη της ασκήθηκε μετά από πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, η οποία και διενήργησε σχετική έρευνα διαπιστώνοντας ότι η Μ. Καρρά για το χρονικό διάστημα 2012 – 2016 υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης ενώ για το διάστημα από το 2016 έως το 2019 δεν είχε υποβάλλει καθόλου τη σχετική δήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αδήλωτα στοιχεία αφορούν 3 εκατομμύρια ευρώ κατ’ έτος,που προσδιορίζονται σε καταθέσεις, ατομικούς ή και κοινούς λογαριασμούς με τον εκλιπόντα εκδότη ή και σε απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

Η M. Καρρά, ως δημοσιογράφος ανήκει στις κατηγορίες των φορολογουμένων, που έχουν υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τράγκας: Στον εισαγγελέα η Μαρία Καρρά – Θεωρείται ύποπτη

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Τράγκα: Δεσμεύεται όλη η περιουσία του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter