Γιώργος Τράγκας: Στον εισαγγελέα η Μαρία Καρρά – Θεωρείται ύποπτη

Γιώργος Τράγκας: Στον εισαγγελέα η Μαρία Καρρά – Θεωρείται ύποπτη

Εξηγήσεις ως ύποπτη καλείται να δώσει η χήρα του Γιώργο Τράγκα, Μαρία Καρρά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται σε βάρος της για μη δήλωση και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Η ίδια, μπήκε στο στόχαστρο των ερευνών, καθώς φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 30.000.000 ευρώ από το 2012 μέχρι το 2022 και καλείται να δώσει εξηγήσεις μετά από παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καρρά, ως δημοσιογράφος ανήκει στις κατηγορίες των φορολογουμένων, που έχουν υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες. Η χήρα του Γ. Τράγκα καλείται στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που ξεκίνησε μετά την διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη και φέρεται ότι επί πέντε χρόνια (2012-2016) υπέβαλλε ανακριβές πόθεν έσχες και επί άλλα πέντε χρόνια (2017-2022) δεν υπέβαλλε καθόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις που θα δώσει στον πταισματοδίκη .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter