Κρήτη: Κινηματογραφική απόπειρα εμπρησμού επιχείρησης – Μετέφεραν αυτοσχέδια βόμβα με… drone (Photos-Video)

Κρήτη: Κινηματογραφική απόπειρα εμπρησμού επιχείρησης – Μετέφεραν αυτοσχέδια βόμβα με… drone (Photos-Video)

Μια πρωτοφανής απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν μια αυτοσχέδια… βόμβα μολότοφ με drone σε επιχείρηση στο Μεσοχωριό του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό, κατεβάζοντάς τον με drone σε εγκαταστάσεις επιχείρησης που αποπειράθηκαν να κάψουν το βράδυ του Σαββάτου. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες σε επιχείρηση στην Κρήτη.

Δείτε το βίντεο:

Η Αστυνομία, που ήδη ερευνά την υπόθεση, θεωρεί ότι η κίνηση του δράστη ή των δραστών να τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό με πανομοιότυπο τρόπο με χρήση drone σε δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις της ίδιας όμως επιχείρησης, σε Ηράκλειο και Μυλοπόταμο, αντιστοίχως, δείχνει ότι είχαν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.

Για τη δεύτερη βόμβα από αέρος στην επιχείρηση κλήθηκε Αστυνομία και πυροτεχνουργοί, ενώ το βιντεοληπτικό υλικό που συλλέγεται αναμένεται να φωτίσει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις για τον εμπρησμό χρησιμοποιήθηκε μια αυτοσχέδια βόμβα τύπου μολότοφ, δηλαδή ένα μπουκάλι που περιείχε καύσιμο, που όμως για την ανάφλεξή του θα έπρεπε να μεταβεί ο ίδιος ο δράστης εκεί και να του βάλει φωτιά.

Διαβάστε επίσης:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter