Νέες γκάφες του Μπάιντεν με… γαλοπούλες και διάσημες τραγουδίστριες

Νέες γκάφες του Μπάιντεν με… γαλοπούλες και διάσημες τραγουδίστριες

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε δηλώσεις του τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής απονομής χάριτος για τις γαλοπούλες στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο των Ευχαριστιών, η οποία έτυχε να πέσει στα 81α γενέθλια του προέδρου.

Ήταν έτοιμος να δώσει χάρη σε δύο τυχερές  γαλοπούλες, τη Liberty και την Bell, όταν χρησιμοποίησε κατά λάθος το όνομα Britney σε μια προφανή αναφορά στην τρέχουσα διεθνή περιοδεία της Swift.

«Μόνο και μόνο για να φτάσουν εδώ, η Liberty και η Bell έπρεπε να νικήσουν κάποιες δύσκολες πιθανότητες και τον ανταγωνισμό. Έπρεπε να δουλέψουν σκληρά, να δείξουν υπομονή και να είναι πρόθυμες να ταξιδέψουν πάνω από 1.000 μίλια», δήλωσε ο Μπάιντεν. «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να πάρουν ένα εισιτήριο για την περιοδεία της Renaissance ή, ή την περιοδεία της Britney. Είναι κάτω, είναι κάπως ζεστά στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή».

Η Σουίφτ εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στη Βραζιλία, αφού ανέβαλε τη σαββατιάτικη συναυλία της λόγω της υπερβολικής ζέστης στη χώρα. Η Σπίαρς αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε περιοδεία.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του NBC News για σχολιασμό σχετικά με το προφανές μπέρδεμα του Μπάιντεν, το οποίο έρχεται την ώρα που οι ψηφοφόροι εκφράζουν ανησυχίες στις δημοσκοπήσεις σχετικά με την ηλικία του.

Διαβάστε επίσης: Μέση Ανατολή: «Είμαστε πολύ κοντά» σε συμφωνία για τους ομήρους, λέει ο Μπάιντεν – «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter