Γκάζι: Παραμένει άφαντος ο «πιστολέρο»- «Ο οδηγός είχε ελεγχθεί από τη ΔΙ.ΑΣ» είπε η συνήγορος του συνοδηγού (Videos)

Γκάζι: Παραμένει άφαντος ο «πιστολέρο»- «Ο οδηγός είχε ελεγχθεί από τη ΔΙ.ΑΣ» είπε η συνήγορος του συνοδηγού (Videos)

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του πιστολέρο που αιματοκύλησε το Γκάζι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος δράστης κρύβεται στην Ελλάδα και πως δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία.

Για τον 37χρονο έχει γίνει γνωστό πως είναι αρχηγός συμμορίας με συμμετοχή σε πολλαπλές ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, καζίνο αλλά και σε τράπεζες στον Αυλώνα της Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, το 2012 είχε συλληφθεί έπειτα από ένοπλη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών. Τότε κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του και είχε συλληφθεί, καθώς εκείνο που τον πρόδωσε ήταν ότι μετά τους πυροβολισμούς είχε βγάλει την κουκούλα του, με αποτέλεσμα να τον πιάσει η κάμερα ασφαλείας.

​Διαβάστε επίσης: Γκάζι: Κρύβεται στην Ελλάδα ο 37χρονος «πιστολέρο» – Το βαρύ ποινικό παρελθόν του

Δικηγόρος συνοδηγού: «Ο οδηγός είχε υποστεί έλεγχο από τη ΔΙ.ΑΣ.»

Την ίδια ώρα, η συνήγορος του 33χρονου συνοδηγού του πιστολέρο στο τζιπ, υποστήριξε ότι ο εντολέας «δεν γνώριζε πως οπλοφορούσε ο οδηγός». Παράλληλα ανέφερε ότι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. είχαν ελέγξει το αυτοκίνητό του τέσσερις ώρες πριν το περιστατικό.

«Ο εντολέας μου δεν γνώριζε πως οπλοφορούσε ο οδηγός. Μάλιστα, ο οδηγός είχε υποστεί έλεγχο στο αυτοκίνητο από ομάδα ΔΙ.ΑΣ 4 ώρες πριν το περιστατικό και δεν εντόπισαν το όπλο εντός του αυτοκινήτου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε πως «ήταν ένας απλός έλεγχος. Επίσης, υπάρχει και ένα διάστημα μέχρι τις 07:00 και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter