Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δείτε επίσης: Γκάζι: Κρύβεται στην Ελλάδα ο 37χρονος «πιστολέρο» – Το βαρύ ποινικό παρελθόν του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο χειρουργείο πήγε καλά, οι γιατροί που κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την επέμβαση για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου Δημήτρη.

Δείτε επίσης: Γκάζι: Πώς ο 37χρονος «πιστολέρο» συνδέεται με την αλβανική συμμορία Cole

Στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τους γονείς του 34χρονου να ξεσπούν σε κλάματα.

Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο.

Βγήκαν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας οι άλλοι δύο Κρητικοί

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον 34χρονο, από τους πυροβολισμούς του αδίστακτου κακοποιού που επέβαινε στο ασημί τζιπ τραυματίστηκαν επίσης ο αδερφός του, Γιάννης και ο 28χρονος φίλος τους Φραγκίσκος.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείο Γεννηματάς, απ΄όπου εξήλθαν σήμερα και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

Κρύβεται στην Ελλάδα ο 37χρονος «πιστολέρο»

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ελλάδα κρύβεται ο 37χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Γκάζι και δεν έχει καταφέρει ακόμα να διαφύγει στην Αλβανία.

Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον οδηγό-«πιστολέρο» και εις βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την 29η ανακρίτρια. Εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροήν οπλοφορία και οπλοχρησία.

 

Διαβάστε επίσης:  Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της εν ψυχρώ επίθεσης – Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του «πιστολέρο»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter