Γλυκά Νερά: Διεκόπη για τις 28 Μαρτίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Διεκόπη για τις 28 Μαρτίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Για τις 28 Μαρτίου διεκόπη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σκότωσε τον Μάιο του 2021 τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρινου, καθώς πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών, βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα μαζί με τη νέα του δικηγόρο.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της νέας συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Κατερίνας Μαυροειδή, η οποία ζήτησε αναβολή της δίκης για να μπορέσει να προετοιμαστεί. Όπως είπε ανέλαβε την υπόθεση στις αρχές του μήνα και δεν έχει λάβει όλα τα κομμάτια της δικογραφίας.

Αφού το αίτημα της απορρίφθηκε, με την έδρα να συντάσσεται με την εισαγγελική πρόταση, που τόνισε πως είναι «κακή πρακτική η αναβολή πρωτοεισακτέων υποθέσεων» και ότι «δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δοθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από το νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών», το δικαστήριο κλήρωσε ενόρκους και διέκοψε για περισσότερο από ένα μήνα, έτσι ώστε να προετοιμαστεί η δικηγόρος.

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυρραράκη, ενώ δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα της οικογένειας Ρόξυ, για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter