Γυναικοκτονία στη Βραζιλία: Τη σκότωσε και την πέταξε έξω από το σπίτι των γονιών της (Photos)

Γυναικοκτονία στη Βραζιλία: Τη σκότωσε και την πέταξε έξω από το σπίτι των γονιών της (Photos)

Μια ακόμη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη αυτή τη φορά στη Βραζιλία.

Η σορός της 30χρονης Debora Michels βρέθηκε πεταμένη σε ένα πεζοδρόμιο στο Μαυροβούνιο, μια πόλη στη νότια πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.

Η αστυνομία πιστεύει ότι την άτυχη γυναίκα τη σκότωσε ο επί 10 χρόνια σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψε  τη στιγμή που ο άντρας της έβγαλε το πτώμα της Deby από το αυτοκίνητό του και το πέταξε στο πεζοδρόμιο.

Η άτυχη γυναίκα ήταν δημοφιλής fitness influencer και αθλήτρια bodybuilding.

Ο αδερφός της δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης:

«Αυτή η κατάσταση είναι αποκρουστική. Αυτό που θέλει η οικογένειά μας είναι δικαιοσύνη. Δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν ατιμώρητο».

Πρόσθεσε ακόμα ότι η Deby ήθελε να χωρίσει. «Η οικογένεια έχει πολλή δύναμη για να αντέξει αυτή την κατάσταση. Η κοινότητα είναι τρομοκρατημένη. Την ημέρα πριν από το έγκλημα συζητούσαν να χωρίσουν. Όλα έμοιαζαν να είναι καλά, μέχρι που οι γονείς μου ξύπνησαν και βρήκαν την κόρη τους νεκρή μπροστά στο σπίτι».

Διαβάστε επίσης:

Η κατάθεση – σοκ για τον γυναικοκτόνο της Γεωργίας: «Της έβαλε χειροπέδες και της έφραξε το στόμα και τα μάτια με ταινία»

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οι δράστες μεταφέρουν το άψυχο σώμα της 41χρονης (Photos-Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter