Η ΑΕΚ απέδρασε με σπουδαίο «διπλό» (2-1) από την Λεωφόρο

Η ΑΕΚ απέδρασε με σπουδαίο «διπλό» (2-1) από την Λεωφόρο

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο αθηναϊκό ντέρμπι και παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει νωρίς με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, τελικά έφτασε στην ανατροπή και απέσπασε σημαντική νίκη.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με ένα απίθανο γκολ. Ο Ιωαννίδης έδωσε κάθετη πάσα στον Τζούριτσιτς, ο οποίος από πολύ πλάγια θέση και μέσα δεξιά έπιασε ένα δυνατό σουτ νικώντας τον Στάνκοβιτς.

Στο 12’ η Ενωση έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Λιβάι σούταρε με τον Μπρινιόλι να διώχνει την μπάλα. Ο 25χρονος φορ πήρε το ριμπάουντ, σούταρε με τον Βιλένα να διώχνει πάνω από την γραμμή.

Στο 24’ ο Τσούμπερ σέντραρε με τον Λιβάι να πιάνει δυνατή κεφαλιά, όμως ο Μπρινιόλι με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 36’. Μετά από μονομαχία του Λιβάι με τον Χουάνκαρ, η μπάλα στρώθηκε στον Τσούμπερ ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1. «Ψηλοκρεμαστή πάσα του Ελίασον στην περιοχή, ο Χουάνκαρ μπαίνει στη διεκδίκηση της μπάλας και βρίσκεται στο έδαφος, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σαστίζουν περιμένοντας να υποδειχθεί φάουλ και ο Τσούμπερ με σουτ σκοράρει», το σχόλιο του Παναθηναϊκού στο twitter για την ισοφάριση της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ωστόσο η Ενωση βρήκε δεύτερο γκολ με τον Πινέδα στο 70’.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 74’ την κεφαλιά του Ιωαννίδη απέκρουσε ο Στάνκοβιτς.

Διαιτητής: Σιμόνε Σότσα (Iταλία)

Κίτρινες: Μπερνάρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ / Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Γαλανόπουλος.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (4’ Γεντβάι) ), Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς (59’ Σιμάνσκι), Μοχαμάντι (75’ Μάνταλος), Γαλανόπουλος (63’ Πισάρο), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (63’ Γιόνσον), Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία (75’ Αραούχο).

Διαβάστε σχετικά: ΑΕΚ: Αποχώρησε προσωρινά από το γήπεδο μέχρι να κατέβει το κατάπτυστο πανό

ΑΕΚ: «Δεν κατεβαίνουμε εφόσον ανοίξει το πανό που γράφει Free the Boys για τους Blue Bad Boys»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter