Conference League: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προειδοποιεί τους οπαδούς της ενόψει Τούμπας

Conference League: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προειδοποιεί τους οπαδούς της ενόψει Τούμπας

Κάτι που παραπέμπει σε… ταξιδιωτική οδηγία προς τους οπαδούς της, εξέδωσε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Η γερμανική ομάδα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε τους φίλους της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε πάρει από τον «δικέφαλο» για το παιχνίδι κι εφιστά την προσοχή όλων για την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη. Προειδοποιεί μάλιστα όσους ταξιδέψουν στην Ελλάδα και δεν έχουν εισιτήριο να μην πάνε στο γήπεδο.

«Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, γι’ αυτό και δε θα υπάρχει ανοικτό εκδοτήριο. Δε θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε φιλάθλους που δε θα έχουν εισιτήρια. Το γήπεδο θα ανοίξει τις πόρτες του δύο ώρες πριν από τη σέντρα, ωστόσο, ο χώρος των φιλοξενούμενων θα ανοίξει με την άφιξη των πρώτων πούλμαν» αναφέρει η ανακοίνωση της Άιντραχτ και συμπληρώνει:

«Θα υπάρχουν διπλοί έλεγχοι των εισιτηρίων στην είσοδο, ενώ απαγορεύεται η κατοχή αλκοόλ. Η ελληνική αστυνομία μπορεί να γίνει πολύ αυστηρή».

Θυμίζουμε ότι η γερμανική ομάδα λαμβάνει πρόσθετα μέτρα στις μετακινήσεις των οπαδών της μετά από όσα συνέβησαν τον Απρίλιο του 2022, όταν περισσότεροι από 35.000 φίλοι της ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη κι έκαναν κατάληψη στο «Καμπ Νου» σε αγώνα με τη Μπαρτσελόνα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter