Η ακροδεξιά μισαλλοδοξία του Αδωνη Γεωργιάδη πληγώνει και την εξωτερική πολιτική

Η ακροδεξιά μισαλλοδοξία του Αδωνη Γεωργιάδη πληγώνει και την εξωτερική πολιτική

Στο ακροδεξιό του ακροατήριο και στους Ισραηλινούς φίλους του προφανώς απευθυνόταν το Αδωνης Γεωργιάδης όταν μιλώντας στη Βουλή για τους μετανάστες και το μίνι ασφαλιστικό είπε: «Δεν θα πάρουν άδεια εργασίας και δεν θα πληρώνουν ΕΦΚΑ οι μαχητές Χεζμπολάχ, της Φατάχ και της Χαμάς».

Εβαλε δηλαδή, δύο σκληρές ισλαμικές οργανώσεις στο ίδιο τσουβάλι με τη Φατάχ του Γιάσερ Αραφάτ, που διπλωμάτες και μέλη της ζουν κανονικά στην Ελλάδα. Είναι η ίδια Φατάχ των Παλαιστινίων, που έχουν αναγνωρίσει όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις και τίμησε ιδιαίτερα ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά τη μεταπολίτευση.

Επίσης είναι η ίδια Φατάχ του σημερινού προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς. Του συνομιλητή της ελληνικής κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και κάθε πολιτικού διεθνώς που αναγνωρίζει ότι ο παλαιστινιακός λαός έχει λίγα ή πολλά δικαιώματα.

Αυτή τη Φατάχ «τσουβάλιασε» ο πωλητής των ναζιστικών βιβλίων του Πλεύρη για τους Εβραίους, που όταν πήρε υπουργικό θώκο, έκανε αναστροφή και έγινε πιο φιλοισραηλινός από πολλούς ισραηλινούς. Δικαίωμά του, αλλά ως υπουργός της κυβέρνησης δεν μπορεί να αλλάζει μόνος του την εξωτερική πολιτική της χώρας. Αλλο η Φατάχ και άλλο η Χαμάς.

Επειδή ο Αδωνης Γεωργιάδης θεωρεί τον εαυτό του «διαβασμένο» μάλλον δεν έκανε κανένα λάθος. Απλώς τάσσεται με αυτούς που χειροκροτούν τις ισραηλινές βόμβες σε άμαχους, το απαρτχάιντ, τον βίαιο εποικισμό παλαιστινιακών εδαφών και τις αμέτρητες παραβιάσεις των αποφάσεων του ΟΗΕ από το Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Απολογία Γεωργιάδη στα ακροδεξιά τρολ για την τροπολογία που νομιμοποιεί μετανάστες

Καθυστερημένη επικοινωνία Μητσοτάκη με Αμπάς και… αγωνία για τη Γάζα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter