Έμμεση αναφορά Μητσοτάκη σε Πατούλη στην παρουσίαση της υποψηφιότητας Στεφανή (Video)

Έμμεση αναφορά Μητσοτάκη σε Πατούλη στην παρουσίαση της υποψηφιότητας Στεφανή (Video)

Έμμεση αναφορά στον Γιώργο Πατούλη έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Δίχως να κατονομάσει, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες του «στους εν ενεργεία περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε τελικά να μην στηρίξει και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτήν την κομματική επιλογή. Δύσκολη ενδεχομένως για αυτούς, αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το τονίσω», αναφερόμενος έμμεσα τόσο στον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος μετά τη στήριξη της ΝΔ στον Νίκο Χαρδαλιά.

Διαβάστε επίσης: Απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Πατούλης

«Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι «θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Γιώργος Πατούλης.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει κοινό όραμα για τον τόπο με τους υποψηφίους που στηρίζει η ΝΔ. «Η ιδιαίτερή του ενασχόληση με τα τοπικά προβλήματα του τόπου του, τη φύλαξη των συνόρων και έφεσή του στην ομαδική δουλειά, κάτι το οποίο μπορώ να το πιστοποιήσω προσωπικά. Δεν δίστασε να φέρει σε πέρας όποια αποστολή του ανατέθηκε με αποτελεσματικότητα αλλά και με απόλυτη ευπρέπεια και διακριτικότητα. Στέκομαι σε αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί είναι πολύ σημαντικά για όποιον σήμερα διεκδικεί ένα δημόσιο αξίωμα», ανέφερε για τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter