Η «ασίστ» Μητσοτάκη σε Βελόπουλο υπέρ των κυνηγών κεφαλών στον Έβρο

Η «ασίστ» Μητσοτάκη σε Βελόπουλο υπέρ των κυνηγών κεφαλών στον Έβρο

Πατώντας στα λόγια του πρωθυπουργού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι «περίπου βέβαιο» πως η φωτιά στον Έβρο ξεκίνησε από «διαδρόμους μεταναστών», ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε λόγο από βήματος Βουλής για επιβεβαίωση όσων είχε καταγγείλει το κόμμα του περί εμπρησμών, ενώ κάλυψε τους κυνηγούς κεφαλών, αλλά και μαζί τον βουλευτή του, Παράσχο Παπαδάκη.

Διαβάστε επίσης: Πυρκαγιές: Ο Μητσοτάκης υιοθετεί το αφήγημα των ακροδεξιών για να καλύψει τις ευθύνες του

«Μας επιβεβαίωσε για αυτά που λέγαμε, για τους φόβους μας για εμπρησμούς» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αξιοποιώντας την πολιτική ασίστ του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Δεν κατάλαβα τι εννοεί ο πρωθυπουργός όταν μιλάει για αυτοδικία. Όταν στα μάτια του πολίτη συμβαίνει ένα αδίκημα, πρέπει να παρεμβαίνει. Έχει δυνατότητα. Ούτε αυτοδικία κάνουν, ούτε κυνηγοί κεφαλών είναι», ήταν τα λόγια με τα οποία κάλυψε τους αυτόκλητους συνοριοφύλακες στον Έβρο.

Μάλιστα, στη συνέχεια προχώρησε στην εξής άθλια αναφορά: «Σας συμβουλεύω όταν θα μπει ο διαρρήκτης σπίτι σας, αφήστε να θωπεύσει τη σύζυγό ή τον σύζυγο σας και πείτε ότι είναι φιλοξενούμενος».

Επιπλέον, στήριξε και τα μέλη του συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα», αποκαλώντας τους απλά και μόνο ψαράδες και ζητώντας από την κυβέρνηση να δεσμευτεί ότι δεν θα τους διώξει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter