Η Ελεύθερη Ώρα «αγιοποιεί» τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

Η Ελεύθερη Ώρα «αγιοποιεί» τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

Μία εποχή που θα έπρεπε να έχει μπει οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως μία από τις πλέον σκοτεινές και μαύρες της σύγχρονης Ελλάδας, ανασύρει η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».

Η εφημερίδα, στην οποία αρθρογραφούσε ο στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης, που έχει προσφέρει στον ελληνικό Τύπο ουκ ολίγες αμφιλεγόμενες πρώτες σελίδες, προκαλώντας αναρίθμητες φορές αντιδράσεις για το ακροδεξιό της περιεχόμενο, αλλά και -κάποιες άλλες στιγμές- άφθονο γέλιο στο αναγνωστικό κοινό.

Δείτε επίσης: Μακάριος Λαζαρίδης: Από την «Ελεύθερη Ώρα» στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αυτή τη φορά, όμως, επέλεξε να… προτάξει στο πρωτοσέλιδό της τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, με αφορμή μία συνέντευξη του «Γέροντα Ιουστίνου». Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, προσπαθεί ξεκάθαρα να αγιοποιήσει τον δικτάτορα, που ευθύνεται για ουκ ολίγα δεινά που υπέστη αυτός ο τόπος και -κυρίως- οι άνθρωποι του κατά τη διάρκεια της επταετίας. 

Με τίτλο: «Να αγιοποιηθεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος», παρουσιάζει τη συνέντευξη, σε μία πρώτη σελίδα που μάλλον ελάχιστη ως καμία σχέση έχει με δημοκρατικές αντιλήψεις.

Δείτε επίσης: Στην «Ελεύθερη Ώρα» κλαίνε για τον «Μακεδόνα»… Δαυίδ (Photo)

Μήνυση για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα»

Ο εισαγγελέας τι άλλο περιμένει για να παρέμβει; – Η Ελεύθερη Ώρα καλεί σε άσκηση βίας (Photo)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter