Η Επιτροπή Δεοντολογίας καλεί Μαρινάκη, Ολυμπιακό να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 25 Μαΐου

Η Επιτροπή Δεοντολογίας καλεί Μαρινάκη, Ολυμπιακό να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 25 Μαΐου

Προχωράει η υπόθεση του βουλεύματος των «28» (αφορά στημένους αγώνες την περίοδο 2012-2015 και τη δράση συμμορίας στον χώρο του ποδοσφαίρου) στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Οι 15 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων είναι οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σπανός, και οι δύο ΠΑΕ, Ολυμπιακός και Ατρόμητος, πρέπει μέχρι τις 25 Μαϊού να στείλουν υπομνήματα στην ΕΔ προκειμένου να αντικρούσουν τις κατηγορίες για να γλιτώσουν ή να «ελαφρύνουν» τις βαριές «καμπάνες» που προτάθηκε να τους επιβληθούν. Η εισηγήτρια της υπόθεσης Π. Σπανού πρότεινε στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου και τον ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο των Μαρινάκη, Σπανού.

Τα υπομνήματα θα τα εξετάσει το δικαστικό τμήμα και θα αποφανθεί για την τύχη του βουλεύματος των «28» σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης: αν θα οδηγηθεί σε ακροατήριο δηλαδή, αν θα μπει στο αρχείο ή αν θα επιστραφεί στο ερευνητικό τμήμα για περαιτέρω έρευνες.

Tα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, εκτός των Μαρινάκη, Σπανού, είναι οι: Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ), Αριστείδης Σταθόπουλος (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΟ), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ), Νίκος Προύντζος (πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΠΟ), Θόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος (πρώην μέλος ΚΕΔ), Θανάσης Μπριάκος (πρώην μέλος ΚΕΔ), Ηλίας Σπάθας (πρώην διαιτητής), Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (πρώην διαιτητής), Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (πρώην διαιτητής), Απόστολος Αμπάρκιολης (πρώην διαιτητής), Γιάννης Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής Ατρομήτου) και Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου). Ο Πορτογάλος προπονητής ισχυρίζεται ότι ακόμα δεν έχει λάβει την κλήση σε απολογία του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter