Η φοιτήτρια που διέλυσε το μύθευμα πως «κατέβασαν» τον server του ΕΚΠΑ (Video)

Η φοιτήτρια που διέλυσε το μύθευμα πως «κατέβασαν» τον server του ΕΚΠΑ (Video)

Μία φοιτήτρια διέλυσε το αφήγημα και την παραφιλολογία πως οι φοιτητές κατέβασαν με το «έτσι θέλω» τον server του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η φοιτήτρια από την Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ Σοφία Θεοτοκά μιλώντας στην εκπομπή «ΕΔΩ*» του ONE με τον Σταμάτη Ζαχαρό ανέφερε ότι ποτέ κανείς δεν είπε ότι κατέβασε τον server του Πανεπιστημίου κι όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο «τότε ποιος ήταν αυτός που βγήκε και είπε ότι το έκανε» απάντησε ότι «ήταν διοικητικός υπάλληλος αλλά δεν είπε ποτέ ότι κατέβασε τον server». Η ίδια εξήγησε ότι ο server είναι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο του Πανεπιστημίου και κανείς ποτέ δεν προσέγγισε τον server. Συμπλήρωσε δε, πως ότι συνέβη έγινε εξ αποστάσεως.

«Η τηλε- εξεταστική που έχει επιβάλει η κυβέρνηση παρακάμπτει τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων» συμπλήρωσε η κ. Θεοτικά τονίζοντας ότι οι διοικητικοί του ΕΚΠΑ έχοντας κάνει διοικητική συνέλευση προχώρησαν από κοινού σε αυτή την κίνηση με τους φοιτητικούς συλλόγους και έκαναν συμβολική διακοπή του server. Συμπλήρωσε δε πως κατέβηκε για μία ώρα και ήταν μια συμβολική κίνηση πως ο αγώνας συνεχίζεται.

Αναφερόμενη στις καταλήψεις τόνισε ότι δεν είναι παράνομες. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν σημαίνει ότι κάτι επειδή αποτελεί νόμο είναι και δίκαιο ταυτόχρονα».

Δείτε το Video:

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΠΑ: Συγκέντρωση φοιτητών ενάντια στην απόλυση εργαζόμενου που συμμετείχε σε κινητοποίηση

ΕΚΠΑ: Κατέβασαν τον server της τηλε-εξεταστικής – «Τα όνειρα με αγώνα μένουν ζωντανά»

Το ΕΚΠΑ στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου ενώ η κυβέρνηση προωθεί την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter