Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε για πρώτη φορά τη μάσκα δημόσια «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε για πρώτη φορά τη μάσκα δημόσια «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»

Σε μια γενναία πράξη προέβη η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σχεδόν δύο χρόνια μετά το περιστατικό με το βιτριόλι που της άλλαξε τη ζωή μια για πάντα.

Η Ιωάννα έβγαλε για πρώτη φορά τη θεραπευτική μάσκα δημόσια και έδειξε το πρόσωπό της χωρίς ντροπή, αλλά γεμάτη δύναμη και θάρρος να συνεχίσει να παλεύει για τη ζωή της.

Η νεαρή γυναίκα πήρε την απόφαση να αποκαλύψει το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” το βράδυ της Πέμπτης. Λίγο πριν από την εκπομπή ωστόσο έβγαλε τη μάσκα και απαθανάτισε το πρόσωπο της σε μια φωτογραφία την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους με το εξής σχόλιο:

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα “την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter