Η κυβέρνηση «αδειάζει» Λιβανό για το νεφρολογικό κέντρο αλλά καλύπτει τον Θεμιστοκλέους

Η κυβέρνηση «αδειάζει» Λιβανό για το νεφρολογικό κέντρο αλλά καλύπτει τον Θεμιστοκλέους

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις της Κυριακάτικης Δημοκρατίας σχετικά με το νεφρολογικό κέντρο στον Πειραιά, που ανήκει στον αδερφό και τον πατέρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Λιβανού και το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, ο Παύλος Μαρινάκης, επιχείρησε να καλύψει πλήρως τον Μάριο Θεμιστοκλέους που παρευρέθηκε στα εγκαίνια του κέντρου.

«Πράγματι, μετά από καταγγελία που έγινε, έγινε σχετικός έλεγχος από την Περιφέρεια Αττικής στις 13/11 και διαπιστώθηκε ότι το κέντρο δεν είχε άδεια και λειτουργούσε χωρίς άδεια» ανέφερε συγκεκριμένα, τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο για διαδικασίες. Έγινε ο σχετικός έλεγχος και οι προαπαιτούμενες ενέργειες για την συγκεκριμένη περίπτωση».

Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «δεν πρέπει να πολιτικοποιήσουμε το θέμα», σύμφωνα με το δημοσίευμα του newsbreak.gr.

Μάλιστα, προκειμένου να βγάλει εκτός κάδρου τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, ο οποίος είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια του νεφρολογικού κέντρου, δήλωσε:  «Αυτό που μπορώ να σας πω εγώ, επειδή κατηγορήθηκαν και διάφοροι επειδή πήγαν στα εγκαίνια του κέντρου, προφανώς – δεν θέλω να τους υπερασπιστώ- δεν θα πήγαιναν αν γνώριζαν την παραβατική συμπεριφορά» είπε και μετά συνέχισε μιλώντας για ελέγχους και κανόνες…»

Όταν δημοσιογράφος επέμεινε στο θέμα για τον Μάριο Θεμιστοκλέους, ο ίδιος απάντησε: «Δεν ήταν… όπως σας είπα, η λειτουργία του συγκεκριμένου κέντρου, δεν ήταν στις αρμοδιότητες του υπουργείου υγείας» είπε και πρόσθεσε ότι αν γνώριζε, δεν θα πήγαινε στα εγκαίνια…

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter