Η Μάγδα Φύσσα κατηγορεί την αστυνομία και ζητάει δικαιοσύνη για τον Β. Μάγγο (Video)

Η Μάγδα Φύσσα κατηγορεί την αστυνομία και ζητάει δικαιοσύνη για τον Β. Μάγγο (Video)
Η Μάγδα Φύσσα με τη μητέρα του Βασίλη Μάγγου

Σε μια ιδιαίτερη δήλωση προχώρησε η Μάγδα Φύσσα, σχετικά με τα κοινά χαρακτηριστικά που έχει η υπόθεση δολοφονίας του γιου της με την υπόθεση του Βασίλη Μάγγου. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα σημείωσε ότι οχτώ αστυνομικοί ήταν στον χώρο της δολοφονίας και θα μπορούσαν να έχουν αποτρέψει το έγκλημα. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά πως όπως έχει επαναλάβει και στην κατάθεσή της στο δικαστήριο «Μπάτσοι και ναζί, το ίδιο μαγαζί».

Πρόκειται για μία δήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου σχετικά με την υπόθεση του Βασίλη Μάγγου, στον Βόλο.

Η Μάγδα Φύσσα, ο Γιάννης Μάγγος και ο Δημήτρης Αστερίου που δημιούργησε τα 26 πορτρέτα για τον Βασίλη Μάγγο κάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του επόμενου διαστήματος με σημαντικότερους σταθμούς την πορεία στον Βόλο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και την διαδήλωση έξω από τα Δικαστήρια Βόλου, στις 24 Ιανουαρίου, οπότε και προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη για κάποιος εκ των αστυνομικών που άσκησαν βία στον Βασίλη Μάγγο.

Διαβάστε επίσης: Ένωσαν τη φωνή τους για Δικαιοσύνη, ο Γιάννης Μάγγος και η Μάγδα Φύσσα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter