Νέα Δημοκρατία: Διαγραφή Πάτση με 3,5 χρόνια καθυστέρηση

Νέα Δημοκρατία: Διαγραφή Πάτση με 3,5 χρόνια καθυστέρηση

Μετά από 3,5 χρόνια ανήθικου επιχειρείν με «κόκκινα» δάνεια πολιτών αλλά και αναθέσεων από δημόσιους φορείς και οργανισμούς, ο Ανδρέας Πάτσης διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ, η οποία πλέον αριθμεί 156 βουλευτές.

Οι αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη και όχι όσα έπραττε όλα αυτά τα χρόνια εν γνώσει της ηγεσίας του κόμματος και της κυβέρνησης αποτέλεσαν την αιτία της διαγραφής του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή Γρεβενών.

Δείτε επίσης: «Ομοβροντία» αποκαλύψεων Πολάκη για Πάτση: Τσέπωσες και από τα ΕΛΤΑ με «αέρα» νομικές υπηρεσίες

Με μπαράζ αποκαλύψεων, ο αν. τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε τη… χαριστική βολή στον κουμπάρο του Στέλιου Πέτσα, Αν. Πάτση, ο οποίος είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα τόσο για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες όσο και για αναθέσεις που είχε λάβει από οργανισμούς του Δημοσίου.

«Δεν κρίθηκαν επαρκείς οι εξηγήσεις»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εξηγήσεις που έδωσε στον γραμματέα της Κ.Ο., Γιάννη Μπούγα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής για τους πλειστηριασμούς κατοικιών που φέρονταν να γίνονται από την εταιρία του, δεν κρίθηκαν επαρκείς.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη ΝΔ» αναφέρουν κομματικές πηγές, οι οποίες μάλλον ξέχασαν ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές συνέβαιναν εδώ και τουλάχιστον 3,5 χρόνια.

Τι έκανε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες;

Υπενθυμίζεται ότι το Documento είχε αποκαλύψει ότι στη δήλωση πόθεν έσχες του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή έλειπαν ούτε μία ούτε δύο, αλλά πέντε εταιρίες. Στην δήλωση περιουσιακής κατάστασης του επόμενου οικονομικού έτους, ο Ανδρέας Πάτσης ομολόγησε την παρανομία του, περιλαμβάνοντάς τες όλες.

Διαβάστε σχετικά: Ομολογία παρανομίας το πόθεν έσχες Πάτση: Δήλωσε τις εταιρίες που είχε ξεχάσει αλλά η υπόθεση αρχειοθετήθηκε

Αίσθηση είχε προκαλέσει, επίσης, ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες είχε θέσει στο αρχείο τις καταγγελίες εναντίον του κ. Πάτση. Πλέον, καθίσταται επιτακτική ανάγκη να ξανανοίξει η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συγκάλυψαν την υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Θανάσης Μπούρας, ο οποίος αρνήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης να σταλεί επίσημο αίτημα στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν ήταν ή είναι υπό παρακολούθηση κι άλλα πολιτικά πρόσωπα από την ΕΥΠ.

Διαβάστε επίσης: Στο αρχείο το πόθεν έσχες του «ξεχασιάρη» βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter