Η Παπαρήγα απαντά στη Ζέτα Μακρή και στηρίζει Κουτσούμπα για το «sugar daddies»

Η Παπαρήγα απαντά στη Ζέτα Μακρή και στηρίζει Κουτσούμπα για το «sugar daddies»

Η αναφορά του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα σε «sugar daddies» και η παρέμβαση της υφυπουργού Παιδείας, Ζέτας Μακρή που εγκάλεσε τον Δημήτρη Κουτσούμπα αναφέροντας πως «Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα έλεγε και δεν θα επέμενε ποτέ σε κάτι τέτοιο», προκάλεσε την αντίδραση της πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε “νόμιμα” με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες.

Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές!» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα «με αφορμή την αναφορά της υφυπουργού Παιδείας στο όνομά της».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Επιμένει ο Κουτσούμπας για τους sugar daddies – Νέα «ομοβροντία» κατά ΚΚΕ

Κεχαγιά για Κουτσούμπα: «Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δεν χωρούν στην Αριστερά»

«Ντροπή Κουτσούμπα»: Πυρ ομαδόν στη Βουλή για τις φοιτήτριες που ψάχνουν sugar daddies

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter