Η πρώτη headline εμφάνιση των Nothing But Thieves στην Ελλάδα

Η πρώτη headline εμφάνιση των Nothing But Thieves στην Ελλάδα

Η πεντάδα από το Essex θα εμφανιστεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι στις 20 Απριλίου 2024.

Λίγο πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, οι Nothing But Thieves επιστρέφουν στην Ελλάδα για να μας δώσουν αυτό που… μας χρωστάνε από τότε που τους είδαμε στο Ejekt festival του 2022. Τότε που η παρέα από το Essex έκανε πολλά ανυποψίαστα κεφάλια να γυρίσουν για να δουν ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που ανέβηκαν στη σκηνή με τον αέρα μεγάλης μπάντας προετοιμάζοντας το έδαφος για την εμφάνιση των Muse.

Η πρώτη headline εμφάνιση των «καυτών» Nothing But Thieves θα λάβει χώρα στις 20 Απριλίου 2024 στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι στις 20 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο των JAMESON CONNECTS music sessions.

Οι Nothing But Thieves, το νέο μεγάλο ροκ συγκρότημα της βρετανικής μουσικής σκηνής, έρχονται στην Αθήνα κυριολεκτικά στο απόγειο της καριέρας τους! Το πρόσφατο άλμπουμ τους «Dead Club City» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, πήγε κατευθείαν στο Νο1 των βρετανικών charts, δίνοντας τους τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, ενώ παράλληλα η συνεργασία τους με τους Purple Disco Machine και Duke Dumont στο «Something On My Mind» είναι ένα από τα top hits της χρονιάς!

To 2023 είναι η χρονιά – επιστέγασμα της εντυπωσιακής πορείας των Nothing But Thieves κατά την πρόσφατη δεκαετία, με τα τραγούδια τους να συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια streams, τις περιοδείες τους να είναι διαρκώς sold out και τη μουσική τους να ακούγεται σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές (Vikings, The Royals, The Vampire Diaries, κλπ) και παιχνίδια (FIFA 16, NHL 17 και 18, Need For Speed Payback, κλπ).
Σε μια εποχή που η κιθαριστική μουσική σχεδόν απουσιάζει από το προσκήνιο, οι Nothing But Thieves είναι η μεγάλη ελπίδα της σύγχρονης Βρετανικής ροκ, χάρη σε έξοχα τραγούδια όπως τα «Amsterdam», «Trip Switch», «Sorry», «If I Get High» και «You Know Me Too Well» που μας θυμίζουν τι σημαίνει arena act!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από τα 18 ευρώ (early bird) και στη συνέχεια θα διαμορφωθεί στα 21 ευρώ.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr και στο τηλέφωνο 2109636489

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter