Η UEFA… πρόδωσε τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην κλήρωση του Champions League

Η UEFA… πρόδωσε τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην κλήρωση του Champions League

Ο Ολυμπιακός είναι επικεντρωμένος στο παιχνίδι της Τετάρτης (21/07, 22:00) με τη Νέφτσι Μπακού, πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο σήμερα στη 1 το μεσημέρι γίνεται η κλήρωση για τον γ’ γύρο και οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον αντίπαλοι τους, εφόσον προκριθούν.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα βρίσκεται στους ισχυρούς και θα αντιμετωπίσει μία από τις παρακάτω 12 ομάδες:

1. Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)

2. Μάλμε (Σουηδία) – Ελσίνκι (Φινλανδία)

3. Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) – Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)

4. Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) – Κλουζ (Ρουμανία)

5. Αλασκέρτ (Αρμενία) – Σέριφ (Μολδαβία)

6. Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Ζαλγκίρις (Λιθουανία)

Το απόγευμα της Κυριακής (18/07), όμως, στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ανέβηκαν κατά λάθος τα υπογκρούπ, με την UEFA να διαγράφει σχετικά άμεσα την ανάρτηση. Κάποιοι όμως τους πήραν χαμπάρι. Οι Πολωνοί, για παράδειγμα, είδαν τη δημοσίευση και ήδη έχουν γράψει ότι πιθανός αντίπαλος της Λέγκια Βαρσοβίας -αν αποκλείσει τη Φλόρα Ταλίν- είναι ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Σύμφωνα με την ανάρτηση της UEFA που κατέβηκε, οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού προέρχονται από τα ζευγάρια Μούρα-Λουντογκόρετς, Λέγκια Βαρσοβίας-Φλόρα Ταλίν και Λίνκολν-Κλουζ. Άρα αυτό σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας «γλιτώνουν» τα άλλα τρία ζευγάρια: Μάλμε-Ελσίνκι, Αλασκέρτ-Σέριφ και Φερεντσβάρος-Ζαλγκίρις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter