Η Βραζιλία θρηνεί: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πελέ – Αγρυπνία στο γήπεδο της Σάντος (Photos – Video)

Η Βραζιλία θρηνεί: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πελέ – Αγρυπνία στο γήπεδο της Σάντος (Photos – Video)

Τον τεράστιο Πελέ αποχαιρετά η Βραζιλία όπου η σορός του θα τεθεί, από το μεσημέρι της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) σε λαϊκό προσκύνημα για 24 ώρες με χιλιάδες κόσμου να ετοιμάζονται να πουν τον το τελευταίο «αντίο» στο «μαύρο μαργαριτάρι» του ποδοσφαίρου…

Δείτε επίσης: Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Πελέ – Τριήμερο πένθος στη Βραζιλία, την Τρίτη η κηδεία (Photos-Video)

Το φέρετρο με τη σορό του Πελέ βρίσκεται ήδη στο γήπεδο της Σάο Πάολο με πλήθος κόσμου να περιμένει καρτερικά για να ανοίξουν οι πύλες και να μπορέσει να αποτίσει φόρο τιμής στον «βασιλιά» του ποδοσφαίρου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 82 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Πελέ μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο στάδιο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Φίλαθλοι δημιούργησαν μεγάλη πομπή, ακολουθώντας την νεκροφόρα φορώντας φανέλες με το όνομα του.

The hearse carrying the body of the late Brazilian soccer legend Pele arrives to the Vila Belmiro stadium in Santos, Brazil, where his funeral will take place, Monday, Jan. 2, 2023. (AP Photo/Matias Delacroix)
Soccer fans sleep outside the Vila Belmiro stadium waiting for the doors to open for the funeral of the late Brazilian soccer star Pele, in Santos, Brazil Monday, Jan. 2, 2023. (AP Photo/Matias Delacroix)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter