Ημαθία: Προφυλακιστέα η 37χρονη παιδοκτόνος – «Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας

Ημαθία: Προφυλακιστέα η 37χρονη παιδοκτόνος – «Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 37χρονη μητέρα από την Ημαθία που κατηγορείται για τη δολοφονία του βρέφους της στο σπίτι τους στο Μακρυχώρι. «Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας του βρέφους κατά τη μεταγωγή της, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Η 37χρονη, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη δολοφονία του βρέφους της. Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Δείτε επίσης: Ημαθία: Εργαζόταν ως νοσηλεύτρια η 37χρονη παιδοκτόνος – Το τραγικό περιστατικό που τη σημάδεψε (Video)

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σοκάρουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα 

Παράλληλα, σοκαριστικά ήταν τα ιατροδικαστικά ευρήματα, καθώς το βρέφος έφερε κάταγμα κρανίου και πολλαπλές θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο και στην στοματική κοιλότητα, ενώ ο θάνατός του προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα.

«Δεν το σκότωσα εγώ, αλλά κάποιος άλλος»

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, η 37χρονη κατηγορούμενη χρειάστηκε αρκετή ώρα για να εισέλθει στο γραφείο του ανακριτή, καθώς ήταν σε ένταση και δεν ήταν σε θέση να αρθρώσει λέξη. Μεταξύ άλλων, φέρεται να ανέφερε πως δεν έκανε κακό στο βρέφος αλλά «το σκότωσε κάποιος άλλος».

Διά του συνηγόρου της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Μήνυση από τον πατέρα του βρέφους

Παράλληλα, ο πατέρας του μωρού κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του μήνυση εναντίον της 37χρονης, των γονέων της αλλά και άλλων συγγενών της.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, η μήνυση κατατέθηκε λόγω εξύβρισης και απειλής κατά την επίθεση που δέχθηκε ο πατέρας στην κηδεία του βρέφους. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μήνυση προς την οικογένεια της 37χρονης κατατέθηκε επίσης καθώς -όπως υποστηρίζει ο πατέρας- οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για τη διαταραγμένη ψυχική της κατάσταση αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Ημαθία: Νεκρό από χτυπήματα βρέφος έξι μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του

Ημαθία: Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του βρέφους – «Η μάνα χτυπούσε με μανία το παιδί της»

Ημαθία: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η 37χρονη παιδοκτόνος – Της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία

Ημαθία: Κάταγμα κρανίου υπέστη το βρέφος από τα χτυπήματα της μητέρας – Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροτομής

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter