Ημαθία: Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του βρέφους – «Η μάνα χτυπούσε με μανία το παιδί της»

Ημαθία: Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του βρέφους – «Η μάνα χτυπούσε με μανία το παιδί της»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία του ανθρώπου που προσπάθησε να γλιτώσει το άτυχο βρέφος από τα χέρια της ίδιας του της μάνας στο Μακροχώρι.

Ο μάρτυρας περιγράφει στην ιστοσελίδα thesstoday.gr τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι που έμενε η μητέρα με τα παιδιά της.

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» περιγράφει και καταρρέει, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει.

Οι εικόνες που εξασφάλισε η τοπική ιστοσελίδα θυμίσουν σκηνικό άγριου καυγά, με πράγματα πεταμένα κάτω, ρούχα και παιχνίδια ανακατωμένα, με τα φώτα αναμένα, σε ένα δωμάτιο που ο χρόνος μοιάζει να πάγωσε την ώρα που η γυναίκα ξυλοκοπούσε το ίδιο της το παιδί.

Οι κάτοικοι κλειδωμένοι στα σπίτια τους, προσπαθούν να χωρέσουν στο μυαλό τους όσα είδαν και άκουσαν το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη που αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας.

Η τραγωδία

Τραγωδία στην Ημαθία με νεκρό βρέφος 6 μηνών, το οποίο υπέκυψε στα τραύματα που φέρεται να του προκάλεσε η ίδια του η μητέρα.

Η 37χρονη, η οποία φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε το 6 μηνών βρέφος της με τα χέρια της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της 6 και 7 χρόνων αντίστοιχα, τα οποία έτρεξαν να ζητήσουν βοήθεια.

Λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης οι παππούδες μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Βέροιας. Σύμφωνα με το veriotis.gr ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση.

Μαρτυρίες ανθρώπων αναφέρουν ότι ο παππούς και η γιαγιά πήγαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση αλλοφροσύνης, με το αγοράκι, παιδί της κόρης τους, στην αγκαλιά τους.

Όταν ο παππούς και η γιαγιά έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν το παιδί με σοβαρά τραύματα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Βέροιας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο θάνατος του βρέφους προήλθε από στραγγαλισμό ή χτυπήματα, καθώς δεν έχει εμφανή σημάδια. Μέχρι στιγμής, έχει αποκλειστεί το σενάριο της χρήσης αιχμηρού αντικειμένου, καθώς το μωρό δεν φέρει αμυχές. Ακόμη, δεν έχει αποκλειστεί η εκδοχή να πέταξε η μητέρα το παιδί από το μπαλκόνι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η γυναίκα, συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter