Ηράκλειο: Μητέρα εκλιπαρούσε για την καταδίκη του παιδιού της – «Κλείστε τον φυλακή, θα με σκοτώσει»

Ηράκλειο: Μητέρα εκλιπαρούσε για την καταδίκη του παιδιού της – «Κλείστε τον φυλακή, θα με σκοτώσει»

Μια συγκλονιστική υπόθεση οικογενειακού δράματος που συνδέεται με εξαρτήσεις οι οποίες οδηγούν ακόμα και σε ακραία βίαιες καταστάσεις εκτυλίχθηκε την ενώπιον των δικαστών του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ηλικιωμένη μητέρα ενός τοξικοεξαρτημένου ατόμου, η οποία είχε γίνει θύμα των συχνών εκρήξεών του, εκλιπαρούσε τους δικαστές να τη βοηθήσουν κλείνοντας τον γιο της φυλακή πριν τη… σκοτώσει.

«Δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με», παρακάλεσε κλαίγοντας τους δικαστές η απεγνωσμένη μητέρα. Όπως κατέθεσε, δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί ο γιος της και τα έσπασε όλα στο σπίτι κυνηγώντας τη με μαχαίρι. Μάλιστα άνοιξε στο φουλ και μία φιάλη υγραερίου. «Αν εκείνη την στιγμή άναβε τσιγάρο, θα μας είχε ανατινάξει», σημείωσε.

Το τελευταίο δεκαήμερο η ηλικιωμένη μητέρα είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σπίτι της και να φιλοξενηθεί σε συγγενικό της πρόσωπο μπροστά στον κίνδυνο ακόμα και να χάσει τη ζωή της από τον ίδιο της τον γιο, που ως κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα.

«Είναι κλεισμένος στο σπίτι με μία σακούλα χάπια», ενημέρωσε τους δικαστές η μητέρα του. Τελικά το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον γιο της και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μάλιστα οι δικαστές συμβούλευσαν τη μητέρα να επιστρέψει στο σπίτι που φιλοξενείται για να είναι  ασφαλής μέχρι να συλληφθεί ο γιος της και να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter