Ιδανικός αυτόχειρας ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε 2-0 αλλά δεν νίκησε την Μπάτσκα Τόπολα (2-2)

Ιδανικός αυτόχειρας ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε 2-0 αλλά δεν νίκησε την Μπάτσκα Τόπολα (2-2)

Για μια ώρα ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος του αγώνα του με την Μπάρσκα Τόπολα στη Σερβία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League κι όμως στο τέλος δεν κατάφερε να νικήσει αφού ισοφαρίστηκε 2-2 στο 90’ κι ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 72’…

Οι Πειραιώτες έλεγξαν από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό και άνοιξαν το σκορ στο 16’ σε μια αντεπίθεση για σεμινάρια. Ο Φορτούνης στο κύκλο της σέντρας έκανε με τη μία, απίστευτη 30άρα μπαλιά ακριβείας στα δεξιά στον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος προχώρησε λίγα μέτρα κι έβγαλε συστημένη σέντρα στο κεφάλι του Μασούρα που σημάδεψε τη γωνία του Ιλιτς για το 0-1.

Μετά το 20’ οι Πειραιώτες χαλάρωσαν κι έδωσαν γήπεδο στην Τόπολα που απείλησε δύο φορές με ισάριθμα σουτ του Ρακόνιατς (30’ και 34’). Μετά το «νεκρό» δεκάλεπτο η ομάδα του Μαρτίνεθ πήρε ξανά τον έλεγχο του αγώνα και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια χωρίς να κινδυνεύσει.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός βγήκε αποφασισμένος να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη και το πέτυχε στο 57’, όταν και πάλι ο Φορτούνης βρήκε όμορφα στη περιοχή τον Ποντένσε που ντρίπλαρε τον αντίπαλο του και με συρτό σουτ έγραψε το 0-2. Οι Πειραιώτες χαλάρωσαν όμως γιατί πίστεψαν ότι νίκησαν και στο 63’ ο Τζόκοβατς από πάσα του Γιοβάνοβιτς πλάσαρε εύστοχα και μείωσε σε 1-2. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους Σέρβους που αναθάρρησαν για την ανατροπή. Στο 72’ αποβλήθηκε ο Ντόη για ανατροπή του Ντάκοβιτς λίγο έξω από την περιοχή και ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι πίεσαν έστω και ανορθόδοξα και στο 90’ ήρθε η ψυχρολουσία: Ο Στόγιτς βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Πάντοβιτς που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και από κοντά με πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη για το τελικό 2-2. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR.

Ο Γάλλος διαιτητής Μπενουά Μπαστιάν απέβαλε τον Ντόη και «κιτρίνισε» τον Πασχαλάκη.

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ: Ίλιτς, Τσκβέτοβιτς, Κόλουσιτς, Άντονιτς (79’ Πάντοβιτς), Πέτροβιτς, Ράντιν (88’ Μιρτσέφσκι), Στάνιτς (79’ Βούλιτς), Στόιτς, Ντάκοβατς, Ρακόνιατς (92’ Βλαλούκιν), Γιοβάνοβιτς (88’ Σος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Εσε, Καμαρά, Ποντένσε (63’ Σολμπάκεν), Φορτούνης (74’ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (63’ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί (74’ Πορόζο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter