Ινδία: 13χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της και βιάστηκε ξανά από αξιωματικό της αστυνομίας

Ινδία: 13χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της και βιάστηκε ξανά από αξιωματικό της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters η ινδική αστυνομία συνέλαβε έναν αξιωματικό της, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε ένα 13χρονο κορίτσι στο βόρειο κρατίδιο Ούταρ Πραντές, το οποίο είχε καταφύγει για να καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό του.

Όπως, ήταν αναμενόμενο αυτή η αποκάλυψη προκάλεσε οργή σε μια χώρα που είναι γνωστή για τις επιθέσεις εναντίον των γυναικών.

Το νεαρό κορίτσι απήχθη από τέσσερις άντρες οι οποίοι την βίαζαν για πέντε ημέρες. Όταν η 13χρονη κατάφερε να δραπετεύσει, στις 27 Απριλίου, ζήτησε βοήθεια από τους ανθρώπους του αστυνομικού τμήματος, όπου βιάστηκε ξανά.

Ο Πρασχάντ Κουμάρ, ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας φάνηκε πρόθυμος να συλλάβει όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, ακόμα κι αν χρειαστεί να τα βάλει με υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυστηρά μέτρα θα ληφθούν εναντίον όσων κριθούν ένοχοι. Το θύμα του βιασμού εισήχθη στο νοσοκομείο της περιοχής για θεραπεία» με την ανώτερη αξιωματούχο του βασικού κόμματος της αντιπολίτευσης, του Κόμματος του Κογκρέσου, Πριγιάνκα Γκάντι Βάντρα να του απαντάει «Αν τα αστυνομικά τμήματα δεν είναι ασφαλή για τις γυναίκες, τότε πού θα πάνε να καταγγείλουν»;

Στην Ινδία κάθε χρόνο καταγράφονται πάνω από 32.000 βιασμοί ή απόπειρες βιασμών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter