Johnny Wactor: Ληστές πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ηθοποιό του «General Hospital» (Video)

Johnny Wactor: Ληστές πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ηθοποιό του «General Hospital» (Video)
Φωτογραφία/ instagram.com/johnnywactor

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Johnny Wactor, ηθοποιός του General Hospital, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς ληστών.

Ο 38χρονος που ήταν γνωστός για τον ρόλο του Brando Corbin στη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης, έπεσε νεκρός μετά από πυρά ληστών στο Λος Άντζελες, τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η μητέρα του, Scarlett, στο TMZ. Ο Wactor είδε τρεις ληστές να προσπαθούν να αφαιρέσουν τον καταλύτη του αυτοκινήτου του, σύμφωνα με το πρακτορείο. Η μητέρα του άτυχου ηθοποιού ενημερώθηκε από τις αρχές, ότι ο γιος της δεν προσπάθησε να τους πολεμήσει ή να τους σταματήσει. Παρόλα αυτά, οι δράστες τον πυροβόλησαν πριν φύγουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ύποπτοι προσπαθούσαν να κλέψουν τον καταλύτη όταν το θύμα τους διέκοψε και αφού τον πυροβόλησαν, διέφυγαν με αυτοκίνητο. Ο Γουάκτορ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ατζέντης του περιέγραψε τον Γουάκτορ ως εντυπωσιακό άνθρωπο, «όχι απλώς ταλαντούχο ηθοποιό που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό ηθικό παράδειγμα για όλους όσοι τον γνώριζαν. Αντιπροσώπευε τη σκληρή δουλειά και την επιμονή, και προσπαθούσε να είναι ο καλύτερος που μπορούσε».

Ο Wactor πρωταγωνίστησε στη σειρά «General Hospital ως Μπράντον Κόρμπιν από το 2020 έως το 2022. Είχε εμφανιστεί επίσης στις σειρές «Criminal Minds» και «Siberia».

Διαβάστε επίσης:

Διεφθαρμένο κράτος εν κράτει η ΑΑΔΕ

ΑΑΔΕ: Κουκούλωσαν καταγγελία με ΑΦΜ και διευθύνσεις λαθρέμπορου

To διακύβευμα της κάλπης και οι 11 έδρες της ΝΕΑΡ

Πάρνηθα: «Έψαχναν αφορμή για καβγά» – Μάρτυρας περιγράφει την στιγμή της άγριας επίθεσης (Video)

Παναθηναϊκός: Μεταμεσονύκτιο πάρτι στους δρόμους για το 7ο – Πότε επιστρέφει η αποστολή (Photos)

ΑΑΔΕ: Τίμιοι, ανίκανοι, διεφθαρμένοι διορίζονται – προάγονται όλοι με απόλυτη εξουσία Πιτσιλή

Χαλκίδα: Εργαζόμενοι στις ΔΟΥ κατά Πιτσιλή – Δε θα γίνουμε εξιλαστήριο θύμα για να αποποιηθεί τις ευθύνες της η διοίκηση

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter