Και δεύτερη ημερομηνία για τους Blind Guardian στην Αθήνα

Και δεύτερη ημερομηνία για τους Blind Guardian στην Αθήνα

Μετά το sold out της 7ης Οκτωβρίου οι Γερμανοί βάρδοι θα εμφανιστούν και στις 6 του μήνα στο Floyd

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 14 μήνες από την εμφάνισή τους στο Release Athens 2022 και να που χρειάστηκε να προστεθεί και δεύτερη μέρα ώστε να ικανοποιηθεί η αυξημένη ζήτηση για την επιστροφή των Blind Guardian στην Ελλάδα. Οι αγαπημένοι βάρδοι του ελληνικού κοινού θα είναι αυτοί που την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα εγκαινιάσουν το Floyd, το νέο μουσικό venue της Αθήνας στον ολοκληρωτικά αναμορφωμένο χώρο της οδού Πειραιώς 117, καθώς μετά το sold out για τη συναυλία του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου προστέθηκε μια extra ημερομηνία.

Η προπώληση για τη συναυλία της Παρασκευής 6/10 ξεκινά άμεσα, προς 45 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 11876, οnline στο more.com και στα παρακάτω φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης.

Μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους στο Release Athens 2022, όπου είχαμε την τύχη να απολαύσουμε ολόκληρο το αξεπέραστο “Somewhere Far Beyond”, οι Blind Guardian επιστρέφουν στο πλαίσιο της The God Machine Tour 2023, για να παρουσιάσουν τον αριστουργηματικό νέο δίσκο τους, μαζί με όλα τα κλασικά τους τραγούδια.

Οι Blind Guardian δημιουργήθηκαν το 1984 σε μια μικρή πόλη της -τότε- Δυτικής Γερμανίας και έμελλε να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του ευρωπαϊκού metal, καθορίζοντας αυτό που πλέον γνωρίζουμε ως power metal. Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία που κορυφώθηκε στα 90s, χάρη σε ένα αξεπέραστο κουαρτέτο δίσκων (“Tales From The Twilight World”, “Somewhere Far Beyond”, “Imaginations From The Other Side” και “Nightfall in Middle-Earth”), οι Blind Guardian κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του σκληρού ήχου για κάτι περισσότερο από τρεις δεκαετίες και σήμερα μοιάζουν να περνούν μια δεύτερη νιότη.

Ο ολοκαίνουργιος 12ος δίσκος τους, με τον τίτλο “The God Machine” κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 και βρίσκει το γκρουπ σε δαιμονιώδη φόρμα αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter